Ožegovićev naslednik debitovao za prvi tim Čukaričkog

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.09.2017.
17:12
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Slobodan Tedić rekao je danas da je srećan što je debitovao za prvi tim kluba sa Banovog Brda i dodao da je to podsticaj da radi još više.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Slobodan Tedić je debitovao za prvi tim u utakmici Kupa Srbije protiv Jagodine. Kako je naveo, zahvalan je treneru Nenadu Lalatoviću na ukazanom poverenju.

"Zvali su me 15 minuta pre polaska u Jagodinu da se spremim, a ja sam taj poziv jedva dočekao. Naravno da sam se obradovao i oduševio što idem na utakmicu sa prvim timom. Igram špica i mislim da sam se dobro pokazao i na terenu, odnosno da sam odgovorio kako treba na ukazano poverenje", rekao je 17-godišnji napadač za sajt kluba.

"Zadovoljan sam debijem, igrao sam poslednjih 25 minuta meča i što je najvažnije pobedili smo", dodao je on.

Čukarički je pobedio juče u gostima, u Jagodinu, s 3:0 u šesnaestini finala Kupa Srbije, a osmina finala tog takmičenja igra se 25. oktobra.

Slobodan Tedić je pre tri nedelje došao u omladinsku ekipu Čukaričkog iz Vojvodine, baš u vreme kada je Ognjen Ožegović napustio klub tako da je zadužio dres sa brojem 51.

Potpisao je profesionalan ugovor na tri godine i već odigrao jednu prijateljsku utakmicu za prvi tim protiv Rakovice i dva prvenstvena meča za omladinsku selekciju gde se u poslednjem kolu protiv Orion Moravca upisao u strelce.

"U Čukaričkom sam prezadovoljan - dočekom i kako sam prihvaćen i u omladinskom i u seniorskom timu. Naravno mnogo mi je bitno što sa 17 godina imam priliku da igram u prvom timu i šta da kažem sem da će nastaviti da dajem maksimum", rekao je Tedić.

Čukarički u nedelju očekuje novi meč, kada će u 11. kolu Super lige Srbije dočekati Borac iz Čačka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke