Ožegović: "Ne može gore od ovoga"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.02.2016.
14:16
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač fudbalskog kluba Vojvodina Ognjen Ožegović tvrdi da je ekipa odigrala izuzetno loše protiv Spartaka i da u narednim mečevima može samo da popravi utisak.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Spartakom na startu prolećnog dela domaćeg šampionata što nije rezultat koji zadovoljava apetite izabranika Nenada Lalatovića i navijača "Stare Dame" iz Novog Sada.

Vojvođanski derbi na "Karađorđu" završen je rezultatom 1:1 uprkos tome što je domaći sastav gotovo pola časa imao prednost od dva igrača više u polju.

"Spartak je ekipa koja je u utakmicu ušla sa jednom jedinom namerom, a to je da osvoji bod. Kada smo, u prvom poluvremenu, posle naše greške primili gol, bilo nam je još teže da dođemo do svog cilja" objašnjava Ognjen Ožegović.

Ekipa Nenada Lalatovića postigla je izjednačujući pogodak iz penala koji je iznudio upravo Ognjen Ožegović ali do kraja utakmice domaći tim nije uspeo da preokrene rezultat.

"Uspeli smo da izjednačimo, ali i remi je svakako razočaravajući rezultat za nas. Verujem da ćemo u budućnosti igrati mnogo bolje, jer u odnosu na ono protiv Spartaka, samo bolje i možemo" ističe Ožegović.

Nema sumnje da je na nepovoljan rezultat uticalo i to što je tokom pauze u šampionatu napravljeno dosta promena u sastavu, što apostrofira i napadač Vojvodine.

"Treba imati u vidu da nam je ove zime otišao Mića Ivanić, igrač oko koga se ranije sve vrtelo kada je reč o organizaciji naših napada. Biće potrebno vreme, bar nekoliko utakmica, da novi igrači dođu na svoj optimalni nivo" kaže Ožegović.

Narednu utakmicu u domaćem prvenstvu Vojvodina igra već u petak protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanoca.

"Oni će sigurno igrati ofanzivnije nego Spartak, pošto na svom terenu i postižu i primaju mnogo golova. Mislim da će to biti odlična utakmica, jer mi mnogo bolje igramo kada nas neko napadne i ostavi nam prostor" zaključio je Ožegović.

Utakmica 24. kola između Metalca i Vojvodine biće odigrana u petak, a početak tog susreta zakazan je za 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.02.2016
10:00

Na ovaj tekst sam poslao dva komentara, a objavili ste samo jedan. ZAŠTO? Nikoga nisam vređao, samo sam izneo svoje mišljenje o Areni i njenim odlukama koja će utakmicada se igra koji dan i u koje vreme zbog TV prenosa na toj televiziji. Napisao sam da za klubove kao što su Čikarički, OFK, Rad, Spartak i još neki nije bitno vrema i dan kada igraju jer ih gleda uvek 200-300 gledalaca. Ali za klubove kao što su Metalac, Radnik, N. Pazar, Borac vrlo je bitno kada se igra utakmica. Utakmica petkom u 16 h za te klubove je direktan udar na gledanost i na podršku navijača. Ove klubove subotom ili nedeljom gleda 1500-2000 gledalaca, a petkom to je znatno manje jer je radno vreme velikog broja gledalaca (znam za G. Milanovac) od 8-16h. TV Arena o tome mora da vodi računa ili jojto uopšte nije važno. Ako je tako SRAMOTA!!!!

avatar
Wednesday, 24.02.2016
16:07

JOŠ JEDNOM SRAMOTA ŠTA RADI ARENA. Moram da dodam da mnogo ljudi, bar u Gornjem Milanovcu rade od 14-22 h (tzv. II smena), pa su zbog ljudi sa Arene osuđeni da propuste navedenu utakmicu (Metalac - Vojvodina) i uskraćeni za mogućnost da pruže podršku svom klubu.

avatar
bobar84c
Tuesday, 23.02.2016
15:23

Moze vosa do kraja do treceg mesta ajmo slaninari.