Ožegović napušta Vojvodinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada mogao bi da ostane bez izuzetno značajnog člana ekipe, pošto je u četvrtak Vojvodina dobila ponudu za transfer Ognjena Ožegovića.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pripremaju se za sutrašnju utakmicu 24. kola domaćeg šampionata sa Metalcem, a svi su izgledi da će "Lale" u Gornjem Milanovcu nastupiti bez prvog napadača.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da bi Ognjen Ožegović mogao da napusti klub jer je za njega stigla ponuda iz Kine.

"Moramo da vidimo šta će biti sa Ognjenom Ožegovićem, koji je danas dobio jednu ponudu iz Kine, pa je pitanje da li će uopšte putovati sa nama za Milanovac" rekao je Lalatović.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Voždovca, Rada, Jagodine i čačanskog Borca blistao je na startu tekućeg šampionata, pa su se već krajem prethodnog leta pojavile priče oko mogućeg odlaska u inostranstvo.

"U toku današnjeg dana, znaćemo da li Ožegović odlazi ili ostaje" kratko je konstatovao Lalatović.

Prelazni rok u Kini traje do kraja radne nedelje što znači da ima dovoljno vremena da transfer Ognjena Ožegovića bude realizovan, s tim što ne treba govoriti kakav bi udarac za ekipu predstavljao njegov odlazak.

Mladi napadač odigrao je 24 takmičarske utakmice za Vojvodinu i postigao 9 pogodaka, od čega sedam u Superligi a dva u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Thursday, 25.02.2016
20:02

Cudno mi da igraci Partizana (Abubakar) i verovatno Vose (Ozegovic) odlaze u Kinu,a nijedan igrac Zvezde koja je inace lider prvenstva nije dobio ponudu nijednog kineskog kluba.Kako to da velemajstor Ugo Vijeira,strealc 18 prvenstvenih golova nije dobio ponudu Hebeija,Guangzua,Sangaja...?Kako to da Luis Ibanjez argentinski Esli Kol nije dobio ponudu Kineza,ili srpski Ozil,Aca Katai?Znaju Kinezi sta valja,sa njima nema sale.