Ožegović: "Gol na 'Marakani'? Ništa specijalno"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.05.2017.
14:04
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde u utorak je golom pomogao Čukaričkom da stigne do trijumfa na "Marakani", ali je posle meča istakao da mu taj pogodak ne znači previše.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog časno su se oprostili od nacionalnog Kupa iako su imali šanse da nadomeste zaostatak iz prvog duela sa Zvezdom i prirede veliko iznenađenje.

Nakon poraza (4:1) na Banovom Brdu Čukarički je u revanšu imao 2:0 i nekoliko dobrih prilika da se potpuno vrati u igru ali je na kraju Zvezda postigla jedan gol i overila plasman u finale.

"Ostaje žal što nismo izvukli povoljniji rezultat u prvom susretu, ali smo pobedom pokazali da smo u egalu sa Crvenom zvezdom što se tiče kvaliteta", rekao je Ožegović, koji je strelac prvog pogotka u revanšu.

Ognjen Ožegović je u utorak prvi put u karijeri uspeo da postigne gol na našem najvećem stadionu, ali je danas istakao da mu taj pogodak ne znači previše.

"Jeste to moj prvi pogodak na Marakani, ali nije to ništa specijalno. Drago mi je što sam postigao gol za svoju ekipu - okrećemo se prvenstvu, da pobedimo u sve tri utakmice i da potvrdimo naš kvalitet. Dostojanstveno da završimo takmičenje" kaže Ožegović.

Mladi napadač je prošlog leta stigao na Banovo Brdo i potpisao ugovor na godinu dana, a nedavno je stavio paraf na produžetak saradnje sa "Brđanima" do kraja naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Wednesday, 10.05.2017
17:05

Uci se od grobara oni svojima nedaju golove Zato si tu , tu i ostani , kao i onaj Drazic , Rebic itd

avatar
X
Wednesday, 10.05.2017
15:28

Cak i zvezdasi poceli da proslavljaju golove protiv Zvezde na Marakani.