Ozbiljna fudbalska priča u Bačkoj Topoli

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.06.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Veliki fudbalski projekat pokrenut je u Bačkoj Topoli, a kako trenutno stoje stvari TSC Bačka Topola pretenduje na najviše ciljeve.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Početkom marta preneli smo vest vezanu za ozbiljnu fudbalsku priču koja je pokrenuta u Bačkoj Topoli, a koja se tiče pokretanja fudbalske akademije i izgradnje stadiona od sredstava koje je donirao Fudbalski savez Mađarske.

Topolski sportski klub Bačka Topola dobio je na raspolaganje 9.5 miliona evra, a da je priča više nego ozbiljna svedoči i angažovanje dvojice eminentnih fudbalskih poslenika.

Mediji su obavešteni da će TSC Bačka Topola u sredu predstaviti novog sportskog direktora i trenera prvog tima, a radi se o ljudima koji su dobro poznati fudbalskoj javnosti.

Novi sportski direktor TSC Bačke Topole postaće Zoltan Sabo, dok će ulogu šefa stručnog štaba preuzeti Petar Kurćubić.


Predstavljanje novog sportskog direktora i šefa stručnog štaba zakazano je za sredu od 11 časova, a na konferenciji za medije će govoriti prvi čovek kluba Sabolč Palađi i glavni finansijer Janoš Žemberi.

Minulu sezonu TSC Bačka Topola završio je na trećem mestu u Srpskoj ligi Vojvodina iza Bratstva 1946. i Omladinca iz Novih Banovaca.

Kako trenutno stoje stvari, klub iz Bačke Topole mogao bi da napadne plasman u Prvu ligu već naredne sezone, a neće biti iznenađenje ukoliko za dve godine stignu i do Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BS!
Wednesday, 07.06.2017
07:33

Uce oni u drugu ligu....prigrevica i omladinac odustaju

avatar
bokibole
Tuesday, 06.06.2017
19:41

Pa zar tu nije bio trener Radovan Krivokapic?Vec su bili ozbiljan klub..kakvi madjari,eeeeee pa od ovoliko srbije madjarski fk???No coment.

avatar
Navijač Partizana
Tuesday, 06.06.2017
13:26

Ovo je bukvalno pro madjarski klub

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
11:37

Cestitam, Balde:-D