Ovom porukom će "Grobari" poslati fudbalere u juriš!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.08.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net

Na južnoj tribini stadiona u Humskoj večeras će biti istaknuta poruka "Grobara" koja bi trebalo da osokoli fudbalere pred duel sa Steauom. Evo šta poručuju najvatrenije pristalice Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana osmu godinu za redom igraju kvalifikacije za Ligu šampiona, a posle pet godina čekanja večeras bi konačno mogli da se domognu plej-of faze takmičenja.

Crno-beli će pred oko 30.000 navijača večeras ugostiti Steauu u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za plasman u elitno klupsko takmičenje a rezultat ostvaren u Bukureštu i prikazana igra bude nadu da Partizan može do željenog rezultata.

Izabranici Zorana Milinkovća imaće podršku punog stadiona a najvatrenije pristalice "Grobari" pripremili su koreografiju za večerašnji susret.

Na ogradi podno južne tribine večeras će biti postavljen transparent na kojem će pisati "Juriš u slavu naši heroji", čime će fudbalerima biti upućen još jedan vid podrške pred izuzetno važnu utakmicu.

Prethodna dva leta Partizan je u Humskoj bivao eliminisan od bugarskog Ludogoreca a evo šta su na ta dva revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona poručili "Grobari".

"Večeras sve od sebe daćeš ili stvarno ne znam kad ćeš"



"Zauvek verni mi smo našem Partizanu"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke