Ovo su vesnici Zvezdinog proleća!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 09.02.2015.
08:50
Izvor: Sportske.net, Sport

Rezultati u prijateljskim mečevima ohrabrili Lalatovića, i pored loših vesti iz lekarske ordinacije, Zvezdin trener formirao tim!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle provera protiv Rubina i Metalista u Zvezdi su više nego zadovoljni. Trener Lalatović podseća da recimo samo jedan igrač Tatara zarađuje više od kompletnog Zvezdinog pogona, ali da je njegova ekipa pokazala da je sve moguće, ako se drži plana igre.

Loša vest je povreda Lukovića, moguće je da je u pitanju tetiva, što bi značilo da je kapiten praktično završio proleće.

Sa druge strane od mladih igrača se očekuje ne da popunjavaju mesta, što je ranije bio slučaj, već da budu nosioci igre. Primetno je da Zvezda ima iskusnu ekipu, ima mesta i za mlade, ali najveći teret tokom proleća biće na najiskusnijima. Cilj se zna, napad na titulu, iako je prednost Partizana velika.

Tim se manje-više zna, Lukovića će zameniti tandem Pavićević-Lazić, igrali su jesenas, bokovi su novi, Cvetković desno i Anđelković levo su pokazali da će biti pojačanja.

Definitivno ostaje i Kovačević, on će sa Stojanovićem i Savićevićem činiti vezni red, dok u napadu nema dileme, Lazović sa jedne, Gavrić koji je konačno našao sebe sa druge strane i Parker kao vođa napada.

Naravno, dresovi još nisu podeljeni, ali su se ovi igrači iskristalisali kao najbolja rešenja.

"Sport" prenosi reči Lalatovića da će uklapati fudbalere u sistem 4-1-4-1, što bi formacijski trebalo da izgleda ovako:

Rajković,
Cvetković, Lazić, Pavićević, Anđelković,
Kovačević,
Gavrić, Savićević, Stojanović, Lazović,
Parker.

Naravno, i ostali će dobiti šansu, Lalatović je zadovoljan napretkom Grujića i Ristića, Salami tek treba da pokaže šta zna, Jović će i dalje dobijati šansu, za njega radi vreme.

Sledi nova provera, protivnik je opet sa istoka, u pitanju je ekipa Rostova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke