Ovo su sjajni potezi - Bravo, "večiti"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.10.2016.
15:26
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda i Partizan nastavljaju sa svojim vanterenskim aktivnostima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Delegacije fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana nastavljaju sa svojim aktivnostima koje nisu vezane za teren, danas su obradovali mnoge, posebno one najmlađe kojima je crno ili crveno-bela boja u srcu.

Marko Petković i Mičel Donald su posetili osnovne škole "Karađorđe" i "Vuk Karadžić" u Lovćencu, podelili su i poklone đacima koji su želeli druženje sa prvotimcima Crvene zvezde.

Crvena zvezda će u okviru akcije „Đački jug“ i ubuduće posećivati osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih Zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Sa druge strane, fudbaleri Partizana, Bojan Ostojić i Saša Marjanović, su posetili 61. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu gde su se družili sa posetiocima.

Obojica su veliki ljubitelji knjiga, što su dokazali i sledećim izjavama.

sasa marjanovic bojan ostojic branko kockica
Foto: partizan.rs

"Upravo vreme posle treninga koristim za odmor i tada čitam knjige. Ja uglavnom volim i najviše čitam duhovne knjige  od kojih je poslednja Kroz tamnički prozor Vladike Nikolaja Velimirovića. To su knjige koje volim i koje me opuštaju. Svakako preporučujem onima koji vole da čitaju knjigu pod nazivom Nesveti, a sveti, kao i roman Izvor", rekao je Saša Marjanović.

"Baš sam završio knjigu mog sugrađanina iz Užica Andrije Terzića pod nazivom Plivač, koju preporučujem ovog puta. Takođe sam završio i triler Marka Popovića  Jedan pogrešan korak za koju mogu ujedno da kažem, da je ne samo interesantna već i poučna. Obići ću  danas što više štandova kako bih se upoznao sa novim sadržajem. U karantinu ne čitam knjige, to više volim kod kuće na miru", istakao je Bojan Ostojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke