OVO je zapostavljeno zbog jedne gluposti!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
19:02
Izvor: Sportske.net

Sinoćni duel Partizana i Totenhema u okvru prvog kola grupne faze LE obeležila je sjajna atmosfera na stadionu u Humskoj a posebno na južnoj tribini. Ovo je priča o onima koji su pogodili poentu bodrenja voljenog kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uvredljiv transparent koji se tokom jučerašnje utakmice između Partizana i Totenhema pojavio na južnoj tribini izvesno će dovesti do kazne od strane UEFA ali je isto tako važno da u svet pošaljemo i onu lepšu sliku sa tribina koja je neopravdano pala na marginu.

Posle dužeg vremenskog perioda na stadionu Partizana okupilo se više od 20.000 gledalaca a južna tribina (njena većina) potrudila se da u pravom smislu reči bude vetar u leđa izabranicima Marka Nikolića.

Pored sjajne koreografije na sa početka utakmice "Grobari" su svih 90 minuta nosili svoje miljenike neprestanom pesmom koja je čak i najstarije na terenu terala da sprintom i klizećim startom u poslednjim minutima utakmice spreče rivala da Beograd napusti uzdignutih ruku.

Priča o tom "prokletom" transparentu učinila je da nas u Evropi i svetu ponovo predstave u lošem svetlu ali ne treba dozvoliti da ono što je bilo sjajno, a to je bilo 99% stvari na sinoćnjoj utakmici padne na marginu zbog postupka pojedinca ili grupe.

U to ime, čestitke fudbalerima Partizana, "Grobarima" - istinskim navijačima!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke