Ovo je stadion ''Rajko Mitić''!

Autor: Beta Beta
nedelja 21.12.2014.
13:25
Izvor: Beta

Sednica Skupštine Crvene zvezde održava se danas, a jedna od prvih donesenih odluka, jeste ona o promeni imena stadiona kluba iz Ljutice Bogdana. Kako je i najavljivano, Marakana je od danas i zvanično Stadion ''Rajko Mitić''! Dragan Džajić biće počasni p

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić izabran je danas za počasnog predsednika, dok će stadion tog fudbalskog kluba nositi ime Rajka Mitića.

"Trudio sam se uvek da dam maksimum kada su u pitanju rezultati, prezentovanje kluba, i na terenu i van terena. Ovo je za mene jedno lepo priznanje i jedno od najdražih u životu", rekao je Džajić na sednici Skupštine kluba.

Džajić je većinu igračke karijere proveo u Zvezdi, u kojoj je potom radio i kao tehnički direktor i predsednik kluba.

Skupština je jednoglasno izabrala Džajića za počasnog predsednika, kao što je i jednoglasno usvojila predlog da se stadion nazove po klupskoj legendi Rajku Mitiću.

Podsetimo, tokom nedelje na izmaku, inicijativu o promeni imena stadiona prihvatili su i čelnici kluba i klupske legende, kao i navijači, posle čega je bilo jasno da dileme na današnjoj Skupštini neće biti po ovom pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar El Matador
Sunday, 21.12.2014
14:32

Svaka čast komšije na imenu Stadiona! Nešto mi govori da bi i mi našem mogli promeniti ime u Stadion "Stjepan Bobek" ipak je to naša prva legenda.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
15:17

Stjepan Bobek, Milos Milutinovic, Velibor Vasovic, Milan Galic, Dragan Mance...