Ovo je Mandićev gol vredan 1/2 finala EP i plasmana na Mundijal!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
10:31
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je u petak vršnjake iz Bugarske u trećem kolu grupne faze takmičenja EP u Mađarskoj a evo kako je Staniša Mandić u 90. minutu odveo "Orliće" u polufinale kontinentalnog šampionata i na Mundijal na Novom Zelandu.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope u konkurenciji omladinaca uspeo je da se domogne plasmana u polufinale EP u Mađarskoj nakon šok završnice duela sa Bugarskom.

Osamdeset i devet minuta Srbija je jurila samo jedan gol koji bi joj doneo plasman u polufinale i odlazak na SP na Novom Zelandu ali je mreža Bugara bila kao začarana.

Mučili su se izabranici Veljka Paunovića baš kao i svi mi koji nismo bili u prilici da uživo pratimo meč, a onda se ni od kuda pojavio Staniša Mandić.

Dubinsku loptu koju su defanzivci Srbije poslali na polovinu Bugara napadač Čukaričkog sjajno je primio između dvojice igrača i povukao je ka golu nakon čega je ispisao istoriju.

Srbija će se u polufinalu sastati sa selekcijom Portugala, biće to repriza polufinala sa prethodnog šampionata a vama ostavljamo da uživate u pogotku kojim je Staniša Mandić usrećio sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke