Ovo je istina o Juventusu i Vlahoviću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.04.2016.
15:25
Izvor: Sportske.net

Raste interesovanje u Evropi za mladog napadača Partizana, koji možda neće morati da menja boje dresa kada dođe vreme za odlazak u inostranstvo...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ovog proleća je već bilo informacija u stranim medijima o interesovanju velikih evropskih klubova za Partizanov najnoviji biser, 16-godišnjeg napadača Dušana Vlahovića.

Najčešće se pominjao Pari Sen Žermen, čiji skauti već izvesno vreme prate igre talentovanog Srbina, a u pojedinim francuskim medijima, poput uglednog ''Frans Fudbala'' nisu štedeli pohvale na Vlahovićev račun, nazivajući ga novim Zlatanom Ibrahimovićem.

Ali, jasno je da će Parižani imati žestoku konkurenciju u trci za ''novim Ibrom'', pogotovo ako Vlahović nastavi da napreduje i pruža sve zapaženije partije u dresu kluba iz Humske.

S tim u vezi, danas je italijanski ''Kalčomerkato'' objavio informaciju da je i šampion Italije Juventus ozbiljno zainteresovan za Partizanovog napadača!

U tekstu pod naslovom ''Juve - Novi kontakti sa Vlahovićem'', ističe se da ljudi iz Juventusa takođe mesecima prate igre srpskog napadača, a o njihovoj ozbiljnosti u priči oko Vlahovića svedoči i činjenica da su zbog njega predstavnici ''Stare dame'' u subotu bili u Beogradu, na 151. večitom derbiju.

Doduše, nisu imali priliku da vide nešto više od Vlahovića, s obzirom da je odigrao tek šest-sedam minuta protiv Zvezde, ali su u Torinu potpuno uvereni da se u Partizanu razvija ''novi Zlatan''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 20.04.2016
22:54

Prodati ga odmah za te milione, jer kao i svaki nas talenat - nece uraditi nista. Nadam se da ce prekinuti taj niz, ali nisam optimistican.

avatar
Legenda JSD
Thursday, 21.04.2016
14:28

Tacno tako. Nazalost to je istina naseg fudbala. Mi smo zemlja vecitih fudbalskih talenata, koji cim predju granicu ubrzo nestanu sa fudbalske mape. Talenat, bez volje i rada, a na prvom mestu discipline, ne znaci ama bas nista.

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
18:48

Mali se ove sezone nadavao golova, naigrao, nacinio gomilu bravura, minijatura i takvih fora. Kad udje na teren, svi se razbeze. Dajte molim vas, sta je on do sada pokazao da bi ga gledao Juventus? Talenat? Talenat nije nista bez rada, mada ni taj talenat nesto nisam primetio. Ako bude pokazao kvalitet i talenat u buducnosti, onda u redu. Ovako, niko nista nije video od tog raskosnog talenta, ali su svi navodno videli skaute svih evropskih velikana. Neka me neko demantuje cinjenicama, a ne demagogijom! Slobodno recite! Evo Morata se uplasio za svoje mesto u timu, kad je cuo da njegovi gledaju mladog vlahovica :)

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 21.04.2016
01:27

Dao sam ti minus..

avatar
Legenda JSD
Thursday, 21.04.2016
14:26

Ne zanimaju me minusevi i plusevi, nisam ovde zbog toga. Nisi razumeo moj komentar, ocigledno. Ovo se odnosi na sve one tekstove koji malog dizu u nebesa, prave od njega zvezdu. Smatram da to nije dobro, svi znaju zbog cega. Neka bude poznat u javnosti kao mladi, talentovani igrac. Svakako ga ne treba nazivati Ibrom, niti pisati bajke o Juveu, PSG-u i slicno. Niti je on to zasluzio, niti ce mu to doneti dobro. U proslosti imali smo i Mesija, Falkaa, te ovog, onog, i sta na kraju bude od njih, pozajmica do pozajmice, dok ne nestanu. Na kraju, stojim iza svega sto sam otkucao, mali u ovom trenutku ne zasluzuje ni po cemu epitete koji mu se pripisuju. Pozdrav.

avatar
pfc
Thursday, 21.04.2016
07:47

Pa covece on je dete. 16 godina. Sta ocekujes da pokaze u seniorskom takmicenju. U svojoj i nesto starijoj generaciji je decko odskakao. Ni Mesi nije igrao sa 16g vrhunski protiv iskusnih igraca.

avatar
Wednesday, 20.04.2016
16:07

Tomic namerno nije poceo sa Vlahovicem u spicu u Derbiju da nam ga Juventus ne bi vec sada odveo:-D

avatar
Wednesday, 20.04.2016
15:35

Za jedno 5-10 godina zašto da ne, a do tada samo dres Partizana!

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 20.04.2016
16:07

Ti stvarno verujes u to da ce neki talenat da ostane u nasoj ligi nakon 21. ???? Budi srecan ako i ostane do gorepomenutog broja godina ...

avatar
Mangus
Wednesday, 20.04.2016
16:28

Ajd 5 jos u nekako, ali 10? Jesi ti lud? Ko bi se smucao toliko po ovoj blato ligi

avatar
EDO
Wednesday, 20.04.2016
15:29

Sportske net da Vas podsetim na polufinale kupa..

avatar
hcXpfc
Wednesday, 20.04.2016
16:52

Oprosti im, još ih drži posteuroligaška depresijica. Al' za to vreme možeš čitati kako Necu ozbiljno traži Čukarički Junajted, ili kako će nam Bjeka potpisati Živkovića!

avatar
EDO
Wednesday, 20.04.2016
20:41

Na svim skorasnjim vestima sam podsetio Sportske da se igra polufinale kupa nego nece da mi objave...valjda ne vole da im se drzi predavanje...poz..

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
18:52

Zasto da ga ne trazi Cukaricki, zasto potcenjujes ovu ekipu? Ako nisi gledao tabelu u skorije vreme, Cukaricki je drugi, a partizan ko zna koji ce biti na kraju sezone. Pa nije mali Mesi, niti ste vi Barsa! Ne igra mali padavicar za Zvezdu, koja celu sezonu ne zna za poraz, vec za partizan koji je gubio od kog je stigao!