Ovo je Grofov izbor za Ludogorec

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
14:36
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović obelodanio je sastav ekipe koja će se danas suprotstaviti šampionu Bugarske u Razgradu.

ludogorets.com
ludogorets.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od 15.00 po srednjeevropskom vremenu igraju treću međunarodnu utakmicu u tekućoj sezoni, s tim što će gostovanje Ludogorecu imati prijateljski karakter.

Ovosezonski nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope bio je poražavajuć pa će četa Miodraga Božovića u duelu sa šampionom Bugarske pokušati da se odmeri sa klubom koji dolazi van granica Srbije.

Uprkos tome što veliki broj prvotimaca nije na raspolaganju šefu struke lidera Superlige, ekipa koja će početi duel u Razgradu deluje sasvim pristojno.

Bez rezrezentativaca i povređenog kapitena Aleksandra Lukovića koji je ostao u Beogradu Crvena zvezda će meč na "Ludogorec Areni" početi u sledećem sastavu.

Crvena zvezda
- Supić, Cvetković, Mbođ, Pavićević, Ibanjez, Donald, Stojanović, Ristić, Srnić, Matos, Sikimić

Kao što možete da primetite, trener Miodrag Božović nije odustao od postavke igre kada je formacija u pitanju samo su odsutne prvotimce zamenili rezervisti koji u prethodnom periodu nisu imali veću minutažu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
partizan igokea zg
Saturday, 14.11.2015
18:43

Ja se ne secam niti jedne utakmice u kojoj je igrao Mbod, a da nije kiksnuo i bio direktan krivac za gol.

avatar
4k4.Dex
Saturday, 14.11.2015
15:57

Pa ova postava ne bi dobila ni partizan. Sta je bre ovo?