Ovako su "Orlovi" počeli pripreme za duel sa Jermenima

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativci Srbije okupili su se u utorak u SC FSS u Staroj Pazovi uoči početka kvalifikacija za plasman na EURO 2016. a selektor Dik Advokat počeo je tokom popodneva sa uigravanjem ekipe za duel sa Jermenijom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu počinje novi kvalifikacioni ciklus pod kormilom novog selektora, a izabranici Dika Advokata okupili su se u utorak u Sportskom centru u Staroj Pazovi gde su tokom popodneva odradili i prvi trening.

Holandski stručnjak otvorio je trening za javnost pa su "Orlove" na delu mogli da vide mladi reprezentativci ali i čelnici FSS među kojima predsednik Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Današnji trening odrađen je punom snagom, a poseban akcenat bio je na uigravanju linija tima. Igralo se na dva gola i skraćenom terenu a taktički trening biće održan u sredu, pred put u Jermeniju.

Do duela u Jerevanu "Orlovi" će odraditi još dva treninga, a poslednji će biti odrađen u petak, dan pred okršaj sa Jermenijom.

Srbija će kvalifikacije za EURO 2016. godine otvoriti na gostovanju reprezentaciji Jermenije 11. oktobra od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nakon tog meča na programu je duel sa Albanijom u Beogradu. Taj susret zakazan je za 14. oktobar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke