Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.02.2016
02:53

* галаксија

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:50

Tomicu, obrij se!!!

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:44

Сад глођави циганин лепо да прескочи следеће коло, јер је Кокеза праведан и строг, па да се у наредном врати ко нов и потпуно рехабилитован, Томићу наравно три меча суспензије због дрског коментарисања суђења, черги наредна три дана на насловним странама, а нама оставка радне групе. nОдмах затим формирати радни колегијум, до неке следеће спрдње са Партизаном, онда радну комору или боље КАМОРУ, па негде за прелазни рок неки радни кружоок да ојача тим за европске изазове, ако господар изда хатишериф да нам се допушта да се боримо за Куп.nНисмо били тако лоши као што смо се прибојавали, нити черга тако солидна као што нам се привиђало. nГенерално по један играч у одбрани, средини и нападу и то би био сасвим добар тим и за пуно јаче противнике, него што је ова комбинација рома дођоша и Грујића.nДоминатор добар, малац из Рада такође, Влаховић освежење у односу на Шапоњића. Стевановића послати у Земунело да прати Андријине тренинге, Брашанац могао-морао много боље, а Сале Капитен........ већ колико сутра да закаже конференцију за штампу, опрости се од копачки и нових рекорда и кад су му већ понудили да бира, изабере гмазурину столицу и да нас све заједно Бог види.nИ да не заборавим, нова пиротехника за најверније.nЗа нас остале....шта знам шта .........кад већ немамо снаге да мењамо и спашавамо.nОпет како год било и колико год нас изнутра пунили циганима, остајемо друга галаскија, па макар нас на крају и прогутала ова црна рупа.

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:35

Hahahahahahahh pa ti bre ne postojis :) Placem ko Tomic, hahahahhahah, ali od smeha... Revolta obrij mi Tomica, hahahhahahh :)

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
00:21

To su strasne stvari :) Hahahahahahhahahah...

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 27.02.2016
23:48

Ovako se ne ponasa jedan ozbiljan klub.. Je li realno da vam je ovo zvanican sajt?nPa ovo nidje nemaa

avatar
.
Saturday, 27.02.2016
20:32

UPRAVA NAPOLJE, izdali ste klub, niste tražili strane sudije iako skoro cele sezone kradu u zvezdinu korist i na štetu Partizana, ovo samo kulminacija krađa! MRAKić SRPSKOG FUDBALA!