Ovako Lazović objašnjava ''kasnije paljenje'' crno-belog ''Valjka''...

Autor: Beta Beta
utorak 22.07.2014.
23:19
Izvor: Beta

Strelac drugog gola Partizana u večerašnjem duelu protiv HB Toršavna na Farskim Ostrvima smatra da je na njegov tim ostavio traga dug put do odredišta, kao i uslovi na koje se trebalo prilagoditi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je večeras da su crno-beli u drugom poluvremenu protiv Torshavna pokazali da mogu da se vrate u meč i preokrenu ga.

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo",
rekao je Lazović novinarima posle meča.

Partizan je večeras pobedio ekipu Torshavna sa 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U narednom kolu igraće protiv bugarskog Ludogoreca koji je večeras, posle pobede od 4:0 u prvom meču, odigrao 1:1 sa Dudelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, možda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", kazao je Lazović.

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke