Ovako je sa terena izgledala bravura kojom je Stevanović doneo "duplu krunu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Jedan od junaka finala Kupa Srbije bio je golman Partizana Nemanja Stevanović. Pogledajte šta je sve odbranio momak koji je u završnici sezone odmenio Filipa Kljajića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Bivši golman Čukaričkog imao je ulogu rezervnog čuvara mreže u Partizanu sve do završnice, sada već prethodne sezone, ali je zbog povrede Filipa Kljajića preko noći postao prvo rešenje među stativama.

Prvi mečevi na kojima je Nemanja Stevanović poneo zvanje prvog golmana nisu protekli najbolje, navijači Partizana sećaju se da je u duelima sa Javor Matisom i Voždovcem bio direktan krivac za golove.

Sinoć je, međutim, bio jedan od najboljih pojedinaca u Partizanovom timu i slobodno se može reći da je fantastičnim intervencijama, posebno u završnici, sačuvao trofej.

Pogledajte kako je sa terena izgledala intervencija kojom je Nemanja Stevanović sačuvao trofej Kupa u Humskoj.



Tu je i "kompilacija" svih intervencija Partizanovog čuvara mreže sa jučerašnje utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
17:16

Ova utakmica me neodoljivo podseca na 138. Derbi.

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
17:16

pre 4 satanOva utakmica me neodoljivo podseca na 138. Derbi. Isto dva penala koja su trazili, isto pre jednog bio ofsajd s tim sto oko onog drugog juce moze da se diskutuje dok je onaj nad Lazeticem pre sedam godina nesumnjivo postojao, isto jedan nedosudjen za nas o kojem se slabo prica i pise, isto Partizan nadmocniji u smislu sansi sa tom razlikom da su oni juce barem imali neke suteve na gol za razliku od onog koji je resio Radosav Petrovic i isto pobeda 1:0.nČeka kontrolu

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
17:12

Zamolicu te da mi objavis i taj jedan komentar koji jos uvek nisi, vazan mi je!

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
13:13

P.S. Nazalost, isti i post festum(i)...

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
21:02

pre 7 satinOva utakmica me neodoljivo podseca na 138. Derbi. Isto dva penala koja su trazili, isto pre jednog bio ofsajd s tim sto oko onog drugog juce moze da se diskutuje dok je onaj nad Lazeticem pre sedam godina nesumnjivo postojao, isto jedan nedosudjen za nas o kojem se slabo prica i pise, isto Partizan nadmocniji u smislu sansi sa tom razlikom da su oni juce barem imali neke suteve na gol za razliku od onog koji je resio Radosav Petrovic i isto pobeda 1:0.

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
13:12

Ova utakmica me neodoljivo podseca na 138. Derbi. Isto dva penala koja su trazili, isto pre jednog bio ofsajd s tim sto oko onog drugog juce moze da se diskutuje dok je onaj nad Lazeticem pre sedam godina nesumnjivo postojao, isto jedan nedosudjen za nas o kojem se slabo prica i pise, isto Partizan nadmocniji u smislu sansi sa tom razlikom da su oni juce barem imali neke suteve na gol za razliku od onog koji je resio Radosav Petrovic i isto pobeda 1:0.

avatar
Sunday, 28.05.2017
12:03

Za osvajanje kupa su naravno svi zaslužni ali se može reći da je Milenković golom rešio finale, a Stevanović to sačuvao odbranom u poslednjim sekundama. Od ozbiljnih intervencija su taj slobodnjak Milijaša i ako je lopta išla u okvir gola šut Boaćija, ostale intervencije su lopte koje idu pravo u njega ili istrčavanja do 10-ak metara, ništa komplikovano ni za golmane u nižim rangovima čak ima i jednu veliku grešku koja nije kažnjena, a to je kada je Milić pokušao da šutne pored Ostojića koji je pokušavao da ga izblokira jer je Stevanović bio tik iza Ostojića umesto na prvoj stativi pa nam je gol nepotrebno ostao bez čuvara. Da se lopta slučajno odbila do zvezdinog igrača ili da je Milić pokušao da zavrne nekom od saigrača to bi bio lak posao za protivničke igrače. Ne treba padati u euforiju.

avatar
Nikola Spasic
Sunday, 28.05.2017
11:19

to sto je imao greske bio je nedostatak utakmica jer sam govorio jos kad je dolazio da se radi o odlicnom golmanu,velikom radniku i ogromnom talentu...samo da nastavi u istom ritmu jer je sada pun samopouzdanja......

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
10:22

Da je (mnogo) bolji od Kljajica, to sam oduvek znao iako sam ga terao posle ona dva kiksa koja je CAK I NAJAVIO (?!), sada se samo postavlja pitanje da li u klubu veruju da moze da bude nas prvi golman. Mislim ipak da je idealan za drugog golmana u viziji nekog jakog Partizana, a mogao bi da dobija sansu u Kupu (kao Neto u Juventusu) gde bi uvek branio, a (mozda na nekim manje vaznim utakmicama) i u prvenstvu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 28.05.2017
14:46

Manje vazne utakmice u prvenstvu. Kako te samo nije sramota da otvoreno pricas o namestanju bez imalo grize savesti.