Ovako je Luis Ibanjez bacio "topovski udar"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.10.2015.
22:45
Izvor: Sportske.net

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez nije se upisao u strelce na meču sa Borcem iz Čačka ali je u 71. minutu utakmice bio jako blizu pogotka. Golman Čačana i prečka isprečili su se Argentincu u pomenutoj situaciji.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su dvanaestu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu nakon što su u derbiju 15. kola savladali čačanski Borac rezultatom 4:2.

Navijači koji su se okupili na stadionu "Rajko Mitić" mogli su da uživaju u golovima i šansama čime je utakmica opravdala epitet derbija.

Pored šest pogodaka viđeno je i pregršt sjajnih prilika od kojih se izdvojila i jedna iz drugog dela drugog poluvremena kada je Argentinac Luis Ibanjez oprobao udarac.

Nakon kornera izvedenog ispod severoistočnog dela stadiona lopta je stigla do levog beka Crvene zvezde koji je snažnim i preciznim udarcem gađao gornji desni ugao gola Vladimira Bajića.

Lopta je najpre zakačila igrača koji je pokušao da blokira Ibanjeza, a potom je i golman Borca zakačio loptu koja je na kraju završila na prečki.

Pogledajte "topovski udar" Luisa Ibanjeza koji na žalost "Delija" nije rezultirao golom.

Каква шутина Ибањеза, штета што није ушло!

Posted by Vesti o Zvezdi 1 on субота 24. октобар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Radulovic
Saturday, 24.10.2015
23:16

ovaj decko ima bombu u sebi odlivan bek za nase uslove i vise nego mocan.