Ovako je Kahriman 'skinuo' penal u Bačkoj Palanci!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.10.2015.
16:23
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Damir Kahriman u sredu je odbranio penal Veseljku Trivunoviću u završnici meča 1/16 finala Kupa Srbije u Bačkoj Palanci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman dugo je čekao na zvanje prvog čuvara mreže ali je odmah nakon odlaska Predraga Rajkovića u Makabi pokazao koliko vredi.

Nekadašnji reprezentativac stao je među stative 30. avgusta u duelu sa lučanskom Mladosti, a od tog trenutka branio je na osam utakmica i primio samo šest pogodaka.

Dva puta je Damir Kahriman bivao savladan u Subotici, jednom na "večitom derbiju", dva protiv Borca, a šesti gol primio je danas u Bačkoj Palanci u susretu sa ekipom Bačke koji je igran u okviru 1/16 finala Kupa.

Ponovo je golman Crvene zvezde na severu Srbije mogao dva puta da vadi loptu iz mreže ali je u nadoknadi vremena odbranio penal Veseljku Trivunoviću i tako sačuvao gol.

Pogledajte kako je golman crveno-belih prvo proćaskao sa nekadašnjim prvoticem ekipe iz Ljutice Bogdana a potom mu "skinuo" penal.

Дамир Кахриман брани пенал Весељку Тривуновићу!

Posted by Супер Лига on Среда 28. октобар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pepe.zvezdas
Friday, 30.10.2015
01:03

Kahriman je kao Vino i zato bravo za odlicnog naseg Golmana ,danas najspremni Golman u drzavi ,.,.nnA Mladi Manoilovic nek saceka Malo jer kad stane na Zvezdin Gol tesko da ce ga neko ,izbaciti ,samo polako i Slusaite Gospodina Bozovica Terzicia i Gijaica ,oni jos imaju dobre namere razume se u Futbalu i samo polako ,,..Hvala

avatar
Nemanja Jovanovic_fb1
Thursday, 29.10.2015
00:05

kako god branio dolazi manojlovic i menja te

avatar
Zvezdu voli Srbija
Thursday, 29.10.2015
11:35