Ova pesma će odjekivati "Elbasan Arenom"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
23:27
Izvor: Sportske.net

Albanska nacija sa nestrpljenjem iščekuje sutrašnju fudbalsku utakmicu u Elbasanu a manji broj srećnika koji će se naći na stadionu pripremio je pesmu koja će odjekivati "Elbasan Arenom".

gazetaexpress.com
gazetaexpress.com

Povezane vesti

Nakon "vatrenog dočeka" koji su građani Tirane priredili reprezentativcima Srbije tokom večeri, situacija se smirila pa su se sada svi okrenuli onome što će se dogoditi u četvrtak.

Za 20.45 zakazana je utakmica Albanije i Srbije i nema sumnje da naše fudbalere u Elbasanu očekuje pravi pakao. Desetak hiljada Albanaca koji su uspeli da dođu do karata spremni su da naprave atmosferu u kojoj je teško igrati o čemu svedoče i snimci sa ulica Tirane.

Ultrasi sa zastavama Albanije večeras su se okupili na ulicama Tirane kako bi demonstrirali kako će sutra izgledati kolirit na tribinama "Arene Elbasan".

Stihovi pesme govore o tome kako Albanija predstavlja "orlovsko genzdo", pominje se i paravojna formacija UČK, a poslednji stih tiče se podrške Albaniji.

Poslušajte, ovo je pesma koja će u četvrtak odjekivati sa tribina i na koju će fudbaleri Srbije morati da se naviknu što pre.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke