Oumaru: ''Hoću trofeje sa Partizanom!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.07.2015.
10:27
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Novi napadač Partizana Abubakar Oumaru predstavljen je novinarima sinoć na Pohorju, posle potpisivanja ugovora sa šampionom Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Povratnik u srpski fudbal Abubakar Oumaru od juče je novi fudbaler Partizana, a svoje prve impresije po realizaciji ovog transfera, Kamerunac je izneo novinarima sinoć na Pohorju, gde se priključio pripremama crno-belih.

''Moj dolazak u Partizan mi mnogo znači, znam šta se od mene očekuje. Zadovoljan sam što sam tu. Znam trenera Milinkovića, radio sam sa njim, a takođe znam i još nekoliko igrača Partizana. Moj najbolji drug je tu, Vuilićević, a znam i Grbića, Babovića i mislim da neće biti problema.

Došao sam da pomognem ekipi u Evropi, kao i da uzmemo duplu krunu.

Partizan je velika ekipa i znam da u svakoj utakmici moramo da pobedimo. Moram da dajem golove, asistiram. Moram da pokažem šta znam i da pokažem još više nego u Vojvodini'',
izjavio je Oumaru.

Na podsećanje novinara da je igrao i u Zvezdi svojevremeno, Oumaru je konstatovao da će ga ''Grobari'', i pored toga, lepo prihvatiti.

''Navijači će biti uz mene. Znam kakvi su navijači i znam šta moram da radim, da 'kidam' na terenu, da dajem golove i drugačije ne može. Neću da idem na večere sa navijačima, nego da se na terenu dokažem'', uverava Oumaru.

U narednoj sezoni nosiće dres sa brojem 15, a izrazio je uverenje da će postići više golova od te brojke. Sa Partizanom želi u Ligu šampiona i - duplu krunu na domaćoj sceni.

''Ugovor je na dve godine. Imao sam i druge kombinacije, ali moram da igram Ligu šampiona i ovde sam došao zbog trofeja. Partizan je veliki klub i svake godine mora da osvaja trofeje, a Srbija je kao moja druga kuća.

Došao sam ovde da budem najbolji igrač, ako je moguće'',
istakao je Oumaru.

U Belgiji nije imao impresivan golgeterski učinak, ali on zna zbog čega je to tako.

''U Beverenu su me voleli navijači, skandirali su moje ime, ali znate kako, više smo igrali defanzivno, pa je i meni bilo teže u napadu. Partizan je ekiopa koja napada, koja ide na pobede i biće i meni lakše'', dodao je Oumaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivancz
Wednesday, 01.07.2015
15:30

Na svojoj koži si osetio kako partizan pobeđuje i osvaja trofeje, one večeri kada je bata naredio prekid. Ali ove sezone tole leti A sa njim i partizanovi pomagači.

avatar
Ginola
Wednesday, 01.07.2015
13:22

Ja sam Abubakara pazio i doveo sa cistim papirima..Ako ga vidite u Belgiji pitajte ga..Ziva bard.

avatar
Wednesday, 01.07.2015
13:12

lagana dominacija se nastavlja !!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.07.2015
13:09

Srećno Abubakar, i da nas odvedeš u LŠ.

avatar
bard fudbala
Wednesday, 01.07.2015
13:05

Nije se mogao izboriti za ugovor u Belgijskim fenjerasima a dolazi u Partizan kao veliko pojacanje,kakvo je on to veliko pojacanje da mi je samo znati.

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 01.07.2015
14:19

Igrao je u ekpi koja je slaba i jedva opstaje u Belgiji, sam je to lepo izjavio...Ako si gledao kako je igrao u Vojvodini znao bi zasto je veliko pojacanje, covek je brz, jak i ima veoma precizan sut, igra glavom mu je odlicna, pogledaj malo kako je igrao i sve ce ti biti jasno :)

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 01.07.2015
12:46

Od tebe ocekujem najmanje 20 golova sve ukupno na kraju sezone. Nemoj da nas razocaras!

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 01.07.2015
11:35

Prosetacemo se kroz JSL ..Tu nije sporno nista...No dace BOG i da LS zaigramo :)

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 01.07.2015
11:30

Pitanje u kakvoj je formi jer nije se naigrao u Belgiji, drugo, mislim da Oumaru vise lezi stil igre defanzivni, kada do izrazaja dolazi njegova brzina i spretnost u kontrama i polukontrama, dok kada se napada, on tu je nemocan, nema gradju da nosi na ledjima stopere i ne ume da cita igru i pasove na malom prostoru, stalno je u ofsajdu i tada ne moze da pokaze svoje glavno oruzje brzinu, zivi bili pa videli i po meni bolje ce odigrati evropske utakmice, nego li u domacem sampionatu...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.07.2015
15:00

Odigrao je mislim da 40 utakmica za dve sezone u Belgiji, što nije malo, ali je problem da je dao samo 4 golova, svejedno mislim da će biti OGROMNO pojačanje, jer Partizan igra napadački fudbal za razliku od Beerevena, taman ima dosta vremena da se uigra sa Bojinovim do prve kvalificione utakmice.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
10:29

Pokazi im onda, pokazi svoj potencijal:-D

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 01.07.2015
16:21

Vidim da ovde navijaci traze da igrate sa tri napadaca Abu-Saponjic-Bozinov pa me zanima sta ti mislis o tome? :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
17:34

Nisam pobornik te teze. Abu levo, Zivkovic desno i Bozinov i Sapa (na smenu, odnosno da dele minutazu) u spicu napada. Potreban nam je neko i da ulazi sa klupe, a da nije kao Kojic.