Oumaru: "Bekali može da priča šta god hoće"

Autor: Miloš Marković
utorak 04.08.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net

Kamerunski napadač osvrnuo se na opasku gazde rumunsog tima.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Gazda Steaue Điđi Bekali je nakon prve utakmice rekao da Partizan ne bi dao gol ni da se utakmica igrala "još 2.000 godina".

Oumaru ne ne zamara previše komentarima.

"On može da priča šta hoće, mi igramo na terenu, mi igramo za pobedu. Poštujem Bekalija, on uvek kaže šta misli, ja nemam problem s tim. To je njegov tim, on navija za svoj tim, ali mi igramo za pobedu"
, rekao je Oumaru.

Fudbaler Partizana očekuje tešku utakmicu u Humskoj, ali da veruje u uspeh svoje ekipe.

"Mislim da neće biti laka utakmica, oni dobro igraju na strani. Verujem u ekipu, u saigrače i ako svi igramo kako umemo neće biti problema. Navijači treba da ispune stadion, da nam daju podršku. Ovo je jedna od najbitinijih utakmica u sezoni i treba nam podrška sa tribina. Idemo svi zajedno da slavimo pobedu"
, kazao je Oumaru.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue igra se sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Avanti stella rossa
Tuesday, 04.08.2015
21:04

moze samo da vam pljune pod prozor umisljenko naduvani ovaj bekali pa on ko da je gazda jedne barse pa daje takve izjave i ponasa se tako nadmeno slepac jedan, nema ni malo postovanja nekog ko da ste nikakav klub bez tradicije ,zato mi je i sladje sto cete sutra da ih sjebete dajte im bre 5 komada pa da vidim sta ce onda da kaze xaxaxa

avatar
Tuesday, 04.08.2015
15:52

koga briga sta rumunski Terza prica ... mi u Srbiji imamo naseg sampiona koji ce sutra da donese bodove za celu Srbiju , cak i za one koji mislie da je najbolje ispasti u prvom kolu kvalifikacija za LE ... jer SRBIJA JE CELA SADA CRNO BELA !!!