Otkriveno koliko je Partizan nudio za Ivanića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.10.2015.
13:03
Izvor: Sportske.net

Poslednji dan letnjeg prelaznog roka u Srbiji obeležili su pokušaji aktuelnog šampiona da se domogne prvotimca Vojvodine Mirka Ivanića, a posle mnogo spekulacija otkriveno je šta se tačno dogodilo tog 31. avgusta tekuće godine.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Transfer pijaca u Srbiji već godinama ne donosi ništa spektakularno kada je međusobna trgovina superligaša u pitanju premda je Partizan pre nepuna dva meseca pokušao da napravi nešto vredno pažnje.

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka crno-beli su krenuli u borbu za potpis prvotimca Vojvodine Mirka Ivanića. Danima se nakon neobavljenog posla spekulisalo koliko je Partizan nudio Novosađanima i gde je zapelo, a generalni direktor FK Vojvodina Aleksandar Dunđerski konačno je progovorio o svemu.

"Prva ponuda Partizana za Ivanića je bila 900.000, a druga 1,5 miliona evra. Stigla je poslednji dan prelaznog roka, negde oko 15 časova, i odgovoreno je da je neprihvatljiva za nas" otkrio je Dunđerski za portal "021.rs".

Govorilo se tih dana da je Vojvodina prihvatila Partizanovu ponudu te da je Mirko Ivanić odbio da se preseli u Humsku, ali Dunđerski tvrdi da je odluka o odbijanju Partizana bila zajednička.

"To je veliki iznos transfera, a presudio je zajednički stav igrača i kluba, kao i želja da ne pojačavamo konkurenciju. Ivanić je nosilac naše igre, sa njim smo mnogo jači i samim tim konkurentniji za visok plasman na tabeli. Takođe možemo ostvariti i dobar transfer na zimu u neki strani klub" zaključio je Dunđerski.

Mirko Ivanić ima 22 godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a za Vojvodinu je do danas odigrao 47 utakmica i postigao 18 pogodaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leeds United
Friday, 16.10.2015
01:37

Pameto je sto ga nisu prodali na leto. Ipak su imali sanse da plasiraju u grupnu fazu LE. Ivanic je strasan igrac, ali tesko ce dobiti bolju ponudu od one koju su dobili od Partizana.

avatar
pogled sa avale
Thursday, 15.10.2015
17:26

Za Ivanica, VOSA nikada nece dobiti takvu novcanu ponudu, zbog milionske ponude ce se kajati rukovodstvo kluba pre novog prelaznog roka..........

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 15.10.2015
16:58

Pametno, samo sada produzite mu ugovor pa na leto za 3-5 miliona ga prodajte, ko god da ponudi ali i njemu da odgovaraju uslovi u tom novom klubu...

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 15.10.2015
15:13

Vidim koliko je dobar igrac, kad sa 22 godine igra u Vojvodini.

avatar
delije sever NS
Thursday, 15.10.2015
14:47

Sa njim ili bez njega,bicete opet negde 3-5 mesto,dzaba vam i taj Ivanic