Otkad je on starter, Partizan još NIJEDNOM nije poražen!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.04.2017.
11:07
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Talija, kvalitet, ili i jedno i drugo?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana iz kola u kolo povećavaju broj mečeva bez poraza ove sezone, pa posle trijumfa u Nišu protiv Radničkog (2:0), taj niz se popeo do brojke od 24 uzastopne utakmice.

U Humskoj su ponosni na taj podatak, trener Marko Nikolić ga često ističe, ali ono što crno-belima kvari raspoloženje jeste pogled na tabelu, na kojoj Partizan nikako da se približi Zvezdi, pošto aktuelni šampion i dalje ima šest bodova prednosti.

Ipak, bez obzira na to, u Partizanu veruju da će uspeti do kraja sezone da produže uspešan niz, čiji je ''zaštitni znak'' i golman crno-belih Filip Kljajić.

On se u izjavi za ''Blicsport'' posle meča na ''Čairu'' pohvalio zanimljivim statističkim podatkom - od kada je on na golu, Partizan ne zna za poraz.

''Namestilo se da Partizan nije poražen otkad sam postao starter. Na to je uticao i sklop igrača, naša odlična saradnja. Ponekad nije potrebno da bilo šta kažemo jedan drugom, dogovaramo se pogledom'', objašnjava Kljajić.

On takođe podseća i da na 15 utakmica nije primio gol, ali zasluge i za to deli na svoje saigrače iz odbrambene linije tima.

Što se tiče trke sa Zvezdom, Kljajić uverava da se crno-beli ne opterećuju Zvezdinom prednošću i igrama ''večitog rivala''.

''Ima još dosta da se igra do kraja šampionata, rano je za bilo kakve kalkulacije. Derbi u plej-ofu bi bio veliki korak ka osvajanju titule, ne znam da li bi baš bio presudan.

Ne pratimo Zvezdine mečeve, samo usputno pogledamo šta je uradila, kao što to radimo i za ostale timove. Fokusirani smo samo na naše utakmice''
, poručio je Kljajić.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 03.04.2017
18:36

Blade 1 sve objasnio, nemam šta da dodam, samo što više to nije zanimljivo koliko dugo traje, više od 71 godinu.

avatar
Blade1
Monday, 03.04.2017
12:19

Zanimljivo,kad Zvezda veze 24 meca bez poraza onda je na delu zavera drzave i svega moguceg protiv najjaceg medjugalaktickog kluba a kad oni vezu 24 meca bez poraza onda je na delu maestralna igra njihovih galaktikosa,koji se eto svim silama bore sami protiv svih!

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 03.04.2017
15:33

Budi iskren bar prema sebi.
Sam znas da vas guraju svi, pocev od sudija, novinara i vrh moci.
Da nije toga bili bi znatno nize na tabeli.

avatar
Bafana
Monday, 03.04.2017
18:01

Ne kazem da ste nameštali ali vi osvojite titula sa tim silnim pobedam i cim dođje Evropa vas nema nigde ... Partizan kad je osvajao titule ulazio je u Evropu ... zaključak ili ste nameštali ili nam je fudbal nikad lošiji i tone sve vise a ja nažalost mislim da je ovo drugo

avatar
Bafana
Monday, 03.04.2017
11:47

Sto se nije hvalio prošle godine sa statistikom ...