Osveta se servira uz zvuk violine?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.04.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion u poslednjem kolu ligaškog dela sezone dočekuje Borac, a trener Miodrag Božović izvešće donekle kombinovani sastav.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Poslednji meč ligaškog dela prvenstva Crvena zvezda igra od 17 časova na svom terenu protiv poslednjeplasirane ekipe u Superligi koja dočekuje doigravanje sa malim šansama za opstanak.

Borac ni u kom slučaju ne bi smeo da napravi problem aktuelnom šampionu, čak ni ako se uzme u obzir činjenica da će Zvezda nastupiti u izmenjenom sastavu.

Pisali smo u sredu da je Abraham Frimpong suspendovan i da će njegovo mesto u zadnjoj liniji zauzeti Damjan Le Talek koji je na poziciji štopera igrao tokom jesenjeg dela sezone.

To znači da će mesto u veznom redu kraj Mičela Donalda zauzeti Nenad Milijaš koji od povratka u klub nije bio u prilici da počne prvenstvenu utakmicu.

Nemanja Milić je van stroja zbog povrede i neće biti u protokolu baš kao ni rezervni golman Nemanja Supić čije mesto na klupi u poslednjih nekoliko utakmica zauzima zaboravljeni Damir Kahriman. Zbog povrede neće igrati ni Dušan Anđelković.

Kostarikanac Džon Ruiz je počeo da trenira i mogao bi da počne današnji meč, dok će Srđan Vujaklija sigurno biti u startnoj postavi. Rokadu u napadu Miodrag Božović je objasnio na sledeći način.

"Igraće Vujaklija, jer su ga šest meseci držali da ne može da trenira i igra. Ima razloga da dobro zapne protiv njih" rekao je Božović.

Kada se podvuče crta, možemo reći da bi Crvena zvezda današnji susret sa čačanskim Borcem trebalo da počne u sledećem sastavu:

Manojlović;
Petković, Le Talek, Luković, Ristić;
Donald, Milijaš;
Plavšić, Kanga, Ruiz;
Vujaklija;

Početak meča zakazan je za 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Thursday, 13.04.2017
14:02

Da li neko zna sta se desilo sa Sikimicem? Od kada ga je bio najbolji igrac meseca nije odigrao 10 minuta!

avatar
Thursday, 13.04.2017
09:57

Sto bi rekla Biljana Obradovic, Srdjan Vukajlija:-D

avatar
FaStee
Thursday, 13.04.2017
09:57

Ne treba forsirati ruiza, tek se oporavio.Bolje da stavi srnica umesto ruiza i adzica umesto milijasa.

avatar
gosfkcz
Thursday, 13.04.2017
11:59

Ja bih Lukovica umesto Milijasa.

avatar
FaStee
Thursday, 13.04.2017
12:58