Ostojić optimista posle svih pehova

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.01.2015.
15:11
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana Miloš Ostojić veruje da će nastupajuća polusezona biti dobra prilika da se vrati na teren i dokaže da su pehovi prošlost.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski stručnjaci predviđali su da će Miloš Ostojić ostaviti dubok trag u Partizanu a da će klub na njemu zaraditi ozbiljan novac kada dokaže sav svoj potencijal ali su povrede bile jače od mladog defanzivca.

Teško je pobrojati sve pehove koji su se Ostojiću dogodili u prethodne tri godine ali defanzivac crno-belih ne gubi nadu u bolje sutra.

"Stalno me prate pehovi, uvek razmišljam pozitivno i kažem valjda će sledeća polusezona biti moja. Neka sada konačno bude tako" kaže Ostojić za "Novosti".

Miloš je od trenutka kada se priključio prvom timu Partizana odradio samo jedne pripreme u očekivanom ritmu.

Početak priprema za proleće za Ostojića protiče u znaku nešto laganijeg ritma rada ali bi do prvih takmičarskih utakmica Partizanov defanzivac trebalo da bude spreman za povratak na teren i novo dokazivanje koje se nalazi pred njim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN7
Wednesday, 21.01.2015
16:33

Nisu u pitanju samo pehovi već i nedostatak kvaliteta za Partizan. Jače i više napadače ne može da čuva jer je fizički slab u duel igri, ima dobar odraz ali nema visinu i snagu, a takođe ni manje, brže i okretnije napadačejer ga lako izbace iz igre 1 na 1, loše se postavlja i mora dosta da radi i napreduje da bi nagovestio to što neki očekuju od njega.

avatar
SrdjanMaksa
Wednesday, 21.01.2015
19:38

U pravu si - momak ima izuzetnu anticipaciju ali, fizicki je inferioran u svakom pogledu. Mozda su trebali da ga jednostavno pomere za mesto unapred, da ge probaju kao ultra defanzivnog zadnjeg veznog zbog prilicno kvalitetne tehnike, solidnog pasa i vec pomenute izuzetne sposobnosti da predvidi situacije. Na tom mestu sa takvim zadacima, brzina, slabija gradja ili skok nisu toliko bitni vec upravo gradjenje i dobro i pravovremeno postavljanje, kao i brza tranzicija, a on to ume. Ko zna, ne bi bio prvi koji je i kao nesto stariji premesten sa pozicije na poziciju...

avatar
SrdjanMaksa
Thursday, 22.01.2015
12:03

Iskreno, ni ja nisam optimista. Momak nije uspeo da spoji duzi niz utakmica godinama - uvek povrede i po pravilu ozbiljne i dugotrajne. Vec sam pisao da je muka ziva gledati ga na stadionu... Odigra fino markiranje, dobro se postavi, ukliza i odmah copanje/rastezanje/intervencija fizioterapeuta, itd... Nesto u njegovoj pripremi definitivno nije dobro ali, zar je moguce da posle ipak dugog perioda u klubu, lekari ne mogu konstatovati sta sa njim nije u redu? On retko kiksira na nacin kako se to dogadja balvanima (citaj: Voji, Volkovu) ali, cesto ga protivnicki centarfori izdominiraju fizicki. Licno, mislim da ce on jos dugo ostati u PFC jer strani klubovi medju prvim stvarima kada se zainteresuju za nekog igraca - provere listu povreda... Mozda i ne mora biti pomeren kao zadnji vezni ali, nekakva kombinacija gde bi on vise bio malo napred da se na vreme postavlja i kvari igru protivnika, sa obzirom da u nasim takmicenjima realno nam i ne treba klasicnih 4 u poslednjoj liniji, vec da Ostojic bude nekakav hibrid koji levitira malo u odbrani ako protivnik pritisne i/ili kao zadnji vezni cime bi oslobadjao srednjake da podignu pritisak i otvore opcije kada imamo posed - nesto sto inace odlicno radi Branko Ilic.

avatar
Povratak kralja BAN7
Wednesday, 21.01.2015
22:01

Možda. Dok se to ne proba nećemo znati ali ako želi/e da igra štopera na ovom nivou onda mora da bude dosta žilaviji i črvšći. Ne povređuje se on slučajno tako često, ima nešto što ili radi pogrešno ili nešto što mu je urođeno, a smeta mu. Puno je igrača koji se posle povrede vrate dosta jači jer dok si povređen i gledaš sa strane razmišljaš na sasvim drugačiji način i onda kad se vratiš imaš sasvim drugačiji pristup, ispravniji ali nešto nisam optimista u njegovom slučaju.