Ostojić: "Danas uživam, sutra čekaju novi izazovi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.10.2016.
13:35
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Defanzivac Partizana Bojan Ostojič u subotu je odigrao tek drugi takmičarski meč u crno-belom dresu ali je partiju na krovu TC "Stadion" začinio golom što daje posebnu draž.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u subotu su upisali sedmu uzastopnu pobedu na domaćoj sceni čime su nastavili sjajnu seriju i vratili nadu navijačima da će se u tekućoj sezoni boriti za titulu.

Gostovanje na krovu TC "Stadion" u Zaplanjskoj bilo je posebno zbog činjenice da se igralo na veštačkoj podlozi i u specifičnom ambijentu ali je Partizan sa "tri laka komada" rešio pitanje pobednika.

"Lepo je kada se probudiš rasterećen, tvoja ekipa je probedila, a još si se i ti upisao u listu  strelaca" počinje priču za klupski sajt dan nakon meča štoper Bojan Ostojić.

Bivši defanzivac Čukaričkog koji se letos preselio u Humsku upisao je u subotu tek drugi nastup u dresu Partizana, a gol koji je postigao iz prekida bio je prvi od prelaska u tabor "Parnog Valjka".

"Samo još danas mogu da uživam u tome, sutra ujutru se već sve zaboravlja i stavljaju novi izazovi i ciljevi pred sebe. Zahvalan sam  šefu na pruženoj šansi i drago mi je da sam  opravdao njegovo poverenje usled povrede Milenkovića" ističe Ostojić.

Bojan Ostojić je sinoć igrao u tandemu sa Gregorom Balažicem za kojeg, baš kao i za Nikolu Milenkovića ima samo reči hvale.

"Za Blekija i Balažica imam samo reči hvale ,ne samo što su sjajni momci, već sjajni igrači. Odlična je konkurencija na mom mestu, ali to vas samo tera da vi dajete maksimum. Meni je čast da sam sa ovim momcima i da nosim crno-beli dres" zaključuje Ostojić.

Narednu prvenstvenu utakmicu Partizan igra na domaćem terenu protiv niškog Radničkog, a potom će u goste Žarkovu u okviru 1/4 finala nacionalnog Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke