Ostavka predsednika FS Vojvodina!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

U trenucima kada bi fudbalska Srbija trebalo da bude ujedinjena oko plasmana reprezentacije na EP u Francuskoj događa nam se da sistem počinje da se urušava o čemu svedoči i ostavka predsednika FS Vojvodine.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se na dobrom putu da ostvari zacrtane ciljeve koji se tiču promena u rukovodećim strukturama Fudbalskog saveza Srbije.

U tu svrhu sa "Marakane" su krenuli u akciju rušenja Tomislava Karadžića "odozdo" što znači da će se raditi na promenama u strukturama koje čine temelje FSS.

Da su čelnici Crvene zvezde na dobrom putu da ispune zacrtani cilj svedoči i današnja ostavka predsednika FS Vojvodine Ratka Borovnice.

"Borovnica je napisao samo da u cilju jedinstva i prevazilaženja svih trenutnih problema podnosi ostavku i jednostavno neće da učestvuje u svemu tome" rekao je za "Novosti" generalni sekretar FS Vojvodina Dušan Tomić.

Ostavka prvog čoveka FS Vojvodina je neopoziva a ovlašćenja su preneta na potpredsednika Uroša Milojkovića.

Sve implicira na to da će u FS Vojvodine doći do promena koje će ići na ruku FK Crvena zvezda a na štetu Tomislava Karadžića čije je najjače uporište bio upravo pomenuti regionalni ogranak FSS.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
10:41

Mešanje politike u sport. Ukoliko UEFA i FIFA saznaju i budu imali dokaz za to ostade naša reprezentacija bez EP i SP.

avatar
Thursday, 06.11.2014
22:57

Ma vazi, ta. pa Tole je pre svega covek Vojvodine, ko zna sta bi bilo sa njihovim klubovima da njega nema, Vosa je bila treca i kad nije mogla da se sastavi sa zivotom, imali najvise neresenih utakmica, igrali samo da ne izgube i opet bili treci, pa im je poklonjem kup. U Vojvodini znaju da ako Tole ode mogu lako da propadnu, nisu oni naivni, nisu ludi da veruju Terzicu, znaju oni odlicno ko je on, tesko da ce iko hteti sa njim tikve da sadi, naprotiv, mislim da je sve vise i vise ljudi protiv Terzica a za, nazalost, Toleta. Da se razumemo, nisam ja za Terzu, daleko bilo, ali Tole mora da ode.

avatar
disqus_uDa4U056Zy
Thursday, 06.11.2014
23:12

Kakve bre ovo veze ima sa Vojvodinom?

Ovo su blizanacke igrarije,a reci da je bilo ko sa bole koje funkcije pomagao Vojvodini je smesno.

avatar
PintoDaCosta
Friday, 07.11.2014
14:08

Upravo tako..ovde Terza preovladava, Partizanovi su imali poslednjih sedam godina moc. Vojvodina je po malo ismala koristi ali to je smesno.

avatar
disqus_uDa4U056Zy
Thursday, 06.11.2014
22:55

Vratite stari sistem komentara!