Ostade Partizan bez još jednog "bisera"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
18:38
Izvor: Sportske.net

Vreme i greške koje su u Partizanu pravili u prošlosti nisu pomogli čelnicima kluba iz Humske da izvuku pouke. Zbog toga će do kraja januara Partizan ostati bez još jednog talenta koji se seli u Premijer ligu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan dobio je novu Upravu koja se uhvatila u koštac sa problemima koji muče vicešampiona Srbije ali se čini da ne postoji niko od čelnika ko će biti u stanju da spreči gubitak još jednog talentovanog igrača.

Partizan je tokom prethodnih godina postao sinonim za fabriku talenata koja olako gubi nebrušene dijamante pa su tako bez nastupa u seniorskom timu Humsku napuštali igrači poput Matije Nastasića i Miralema Sulejmanija a njih dvojica su samo reprezentativni primeri.

"Novosti" pišu da će još jedan mladi fudbaler poći stopama gore navedenih i to nakon isteka stipendijskog ugovora sa crno-belima.

Radi se o Stefanu Lukiću (18) koji igra u veznom redu a od početka februara postaće član premijerligaša sa "Gudison Parka"!

Klub iz Humske zaradiće na Lukiću "mizernu sumu" od 50.000 evra na ime trening kompenzacije a Everton će odmah proslediti mladog igrača na pozajmicu u Herenven.

Dodajmo i to da se radi o momku koji je u mlađim kategorijama igrao u timu sa Andrijom Živkovićem i Danilom Pantićem ali klub u prethodnom periodu nije prekomandovao Lukića u prvi tim zbog čega je vezni igrač rešio da digne sidro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke