"Orlovi" zakazali i treću proveru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.04.2016.
10:19
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije dogovorio je još jednu prijateljsku utakmicu za majsko-junski termin, pa će tako nacionalni tim krajem maja odigrati čak tri kontrolna susreta.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije uspeli su da dogovore još jedan prijateljski meč za majsko-junski termin, nakon što je potvrđeno da će "Orlovi" odmeriti snage sa Kiprom i Rusijom.

Treći rival reprezentacije Srbije u sklopu završnih priprema za naredni kvalifikacioni ciklus biće selekcija Izraela koju će "Orlovi" ugostiti u Novom Sadu.

To znači da će Srbija posle tri godine pauze odigrati dve prijateljske utakmice na domaćem terenu, a interesantno je da Beograd neće biti domaćin nijednog od dva susreta.

Prvi prijateljski meč sa Kiprom "Orlovi" će odigrati u Užicu (25. maj), potom sledi duel sa Izraelom u Novom Sadu (31. maj), a poslednja kontrolna utakmica uoči starta kvalifikacija igra se u Monaku protiv Rusije (5. jun).

Okupljanje nacionalnog tima planirano je za ponedeljak 23. maj u SC FS Srbije u Staroj Pazovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Svi kao jedan
Wednesday, 13.04.2016
12:02

Па зар није боље да се закаже пријатељска са Шкотском или Северном Ирском, јер играмо са Велсом и Реп. Ирском, а они играју сличан фудбал

avatar
Igornopolis
Thursday, 14.04.2016
02:51

Tacno tako ali kontam da nije lako ugovoriti utakmice s rivalima koji se zele svaki put. dobro je sto ce biti sansi da se donekle uigraju pre septembra.

avatar
Wednesday, 13.04.2016
11:00
avatar
Kladionicar
Wednesday, 13.04.2016
10:46

Smesno je sto ni jedna utakmica ne moze da se odgira u Nisu. Smesno je sto niko nije odlezao ni dan zbog tog monstruoznog pljackanja budzeta.