''Orlovi'', ugledajte se na ''Orliće''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2015.
13:28
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije danas ima generalnu probu pred kvalifikacioni meč sa Danskom. Rival je Azerbejdžan, a današnji susret se igra od 17 časova u austrijskom Sent Peltenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U senci sjajnih igara i rezultata naše mlade reprezentacije na ''Mundijalitu'' na Novom Zelandu, naša seniorska reprezentacija danas će odigrati prijateljski meč sa selekcijom Azerbejdžana, što će Ćurčićevim ''Orlovima'' biti jedina provera pred sudbonosni kvalifikacioni meč protiv Danske u Kopenhagenu.

Naravno, ovih dana su i naši najbolji fudbaleri pomno pratili vesti sa ''Mundijalita'', pa svakako imaju na koga da se ugledaju, pre svega kad je u pitanju odnos prema dresu sa državnim grbom.

Paunovićeve ''Orliće'' pohvalio je i kapiten našeg ''A'' tima Branislav Ivanović.

''Koliko možemo, ispratili smo njihove igre, znamo te momke, poznato nam je koliko mogu u fudbalu. Srbija je zemlja talenata, samo treba da ih usmerimo na pravi način. To što sada rade veliki je ponos za sve nas'', konstatovao je Ivanović.

I selektor Ćurčić je ponosan na našu U20 reprezentaciju.

''Fenomenalan rezultat, uspeh kome se svi radujemo i u A timu. Osvajanjem prvog mesta u grupi, koja je bila veoma teška, jasno je da naša reprezentacija ide ka onom, čemu smo se nadali i priželjkivali, da mogu do samog kraja. Iskreno im želim mnogo sreće u tome'', istakao je Ćurčić.

Kad je današnja utakmica u pitanju, Radovan Ćurčić neće moći da računa na Nemanju Gudelja, koji je obnovio povredu, a neizvestan je i nastup Adema Ljajića zbog manjih problema sa leđima.

''U predstojeće dve utakmice moramo da odigramo kolektivno i sa pripremom kao da se igra protiv najjačih ekipa. Istina, ne treba stvarati dodatni pritisak, ima ga već dovoljno, osećamo to, ali samo mi možemo da popravimo situaciju u grupi. I siguran sam, uradićemo sve da promenimo tok kvalifikacija. Ima vremena da se sve dovede na pravo mesto'', zaključio je kapiten Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Sunday, 07.06.2015
13:48

Ovi mogu samo da razocaraju I nista vise.Dokle vise da imamo poverenja I nade u ove nezainteresovane lezilebovice

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 07.06.2015
13:36

Prenos je na RTV 1, ne znam kako ce se snaci oni koji to ne hvataju.