"Orlovi" u Belfastu završavaju godinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.09.2016.
10:04
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće još tri takmičarske utakmice do kraja 2016. godine, ali ih pred zimsku pauzu čeka još jedan prijateljski meč.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpska fudbalska reprezentacija u oktobru igra protiv Moldavije i Austrije u sklopu kvalifikacija za Mundijal, dok će u novembru gostovati selekciji Velsa.

Biće to poslednje tri takmičarske utakmice "Orlova" u 2016. godini ali će izabranici Slavoljuba Muslina u novembru najverovatnije odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.

Na adrsu Fudbalskog saveza Srbije stigla je zvanična ponuda da "Orlovi" budu gosti reprezentacije Severne Irske i da sredinom novembra odigraju prijateljsku utakmicu u Belfastu.

Sve su prilike da će reprezentacija Srbije nakon duela sa Velsom u Kardifu (12. novembar) produžiti ka Belfastu i tamo odigrati poslednju utakmicu u 2016. godini.

Nakon toga sledi zimska pauza, barem kada su reprezentativne obaveze u pitanju, a novo okupljanje reprezentativci će imati sredinom marta uoči gostovanja selekciji Gruzije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
10:07

Ako ne pobedimo Moldaviju, nema smisla vise pratiti ovu reprezentaciju, to je valjda barem jasno. Mi igrace imamo, ali kult nemamo kao i sve sto uz to ide. Na sredini nam fali ta osmica, fali nam jedna iskusna pouzdana devetka koja bi zaduzila reprezentaciju i imala veliki kredit i kad joj ne ide, fali nam uigrana odbrana, fali nam siguran cuvar mreze, fali nam sistem...