"Orlovi" sleteli u Tiranu, prestonica pod policijskom opsadom!

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2015.
18:46
Izvor: Beta

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Albaniju, potpuno izolovana od spoljašnjeg sveta u Tirani.

gazetaexpress.com
gazetaexpress.com

Povezane vesti

Srpska delegacija direktno je iz aviona ušla u autobuse koji su je čekali na pisti i koji su ekipu i ostale putnike odvezli do hotela. Na tom putu policija je bila raspoređena na svakih nekoliko desetina metara.

Ekspedicija FSS nije prošla kroz uobičajenu pasošku kontrolu, već su ulasci u zemlju naknadno overavani bez ličnog prisustva igrača.

Reprezentativce je na pisti dočekao srpski ambasador u Tirani Miroljub Zarić, kao i pojedini predstavnici Fudbalskog saveza Albanije.

Bezbednost je bila na najvišem nivou, a putevi kojima su se kretali članovi srpskog tima bili su potpuno zatvoreni za saobraćaj. Hotel u kome se nalazi Srbija potpuno je okružen policijom i tu slobodno kretanje nije omogućeno.

Srpske fudbalere je dočekalo oblačno vreme, a očekuje se da tokom utakmice pada kiša. Redovna konferencija za novinare održaće se u 19.45 u hotelu, a ne na stadionu kako je inače u proceduri.

Reprezentativci Srbije neće trenirati u Albaniji. Ekipa će u Tirani ostati sve do četvrtka kasno popodne, kada će se uputiti u Elbasan na utakmicu. Duel na "Elbasan areni" počeće u četvrtak u 20.45, u pretposlednjem kolu Grupe "I" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je odavno ostala bez šanse za plasman, dok se Albanija bori za mesto koje direktno vodi na kontinentalni šampionat u Francusku.

"Орлови" слетели у Тирану!

Posted by Супер Лига on Среда 7. октобар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke