''Orlovi'' se uplašili pobede!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.09.2016.
22:37
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije remijem na polupraznoj Marakani započela novi kvalifikacioni ciklus...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Na zvaničnom, takmičarskom derbiju novog selektora Slavoljuba Muslina, reprezentacija Srbije je večeras u Beogradu, na našem najvećem stadionu igrala protiv Republike Irske nerešeno, 2:2.

Počelo je da gore nije moglo.

Već posle dva i po minuta igre, Irci su uspeli da dođu do vodećeg gola!

Luka Milivojević je napravio nepotrebni prekršaj ispred kaznenog prostora našeg tima. Usledio je centaršut u kazneni prostor, gde su ''Orlovi'' bili veoma konfuzni, Mitrović je promašio loptu, a posle udarca Hendrika sa 18 metara, lopta je zakačila Baneta Ivanovića i prevarila Rajkovića - 0:1.

Bio je to pravi šok za selekciju Slavoljuba Muslina, koja do kraja prvog polzuvremena od toga nije uspela da se oporavi.

Najbolju priliku od početka meča za naš tim imao je Filip Kostić u 22. minutu, kada je odlično šutirao po zemlji, iskosa sa leve strane, ali je irski golman Rendolf sjajno intervenisao. Od svega samo korner za naš tim, koji potom nije doneo rezultat.

Kostić je tokom prvog poluvremena naš najkonkretniji igrač, pa je i u 31. minutu imao još jedan opasan pokušaj, ali se ovoga puta lopta od jednog igrača Irske odbila u korner. Međutim, ni posle ovog udarca iz ugla nije bilo željenog rezultata...

U 37. minutu Brejdi je opasno ugrozio gol Rajkovića, mogli su gosti i do 0:2. Imali smo sreće u ovoj situaciji.

Ali, mnogo više uzbuđenja bilo je u nastavku meča.

U prvih petnaestak minuta meča nismo uspeli da ugrozimo gol rivala, posle čega je Muslin odlučio dsa umesto Mitrovića u napadu zaigra Pavlović.

I samo minut kasnije, u 62. minutu, posle centaršuta Ivanovića sa desne strane i pokušaja Tadića, lopta dolazi do Filipa Kostića, koji sa desetak metara rutinski šalje loptu u mrežu - 1:1.

Ovaj gol je dao krila našem timu, a Kostić je sedam minuta kasnije dao ključni doprinos i potpunom preokretu.

Naš levokrilni fudbaler je iznudio jedanaesterac u 69. minutu, oboren je na ulasku u kazneni prostor, a Dušan Tadić je bio precizan sa bele tačke za vođstvo ''Orlova'' od 2:1!

Golove našeg tima možete da vidite OVDE.

I publika se probudila u tim trenucima, izgledalo je da ćemo dotići rivala, pogotovo posle velike šanse za Pavlovića, kada je iz neposredne blizine pogodio prečku.

Ali, onda kao da se veliki strah uvukao u naš tim, povukli su se ''Orlovi'', što Irci koriste i u 81. minutu meča posle Brejdijevog kornera sa leve strane, Marfi pored nekolicine naših igrača šalje loptu u mrežu - 2:2!

Muslin potom uvodi Kataija umesto Kostića, a onda 84. minut i stopostotna prilika koju ne koristi Bane Ivanović. Njegov prvi udarac je odbranio Rendolf, da bi potom i jedan igrač Irske izbio loptu sa gol linije!

Imao je Ivanović nešto kasnije još jednu priliku posle centaršuta sa desne strane, ali je zamalo zakasnio na tu loptu.

Ostalo je 2:2...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

122 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.09.2016
13:17

Nije moralo da bude idealno. Valjalo je samo da se pobedi u takmičarskom meču. I to ne običnom, već onom na početku kvalifikacija, toliko važnom, onom koji u ovakvom sabijenom formatu mini lige često ima uticaj na atmosferu do kraja i (ne)odlaska na šampionat sveta.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
15:57

Ali moralo je da bude malo bolje od ovoga sto je vidjeno na stadionu 'Rajko Mitic'. Muslin je opet prezentovao u sistemu 3-4-3, istom onom po kojem je nadaleko cuven italijanski trener Djan Pjero Gasperini (jako uspesan u Djenovi, gotovo katastrofalan u Interu). U teoriji, on dozvoljava ekipi da gotovo mehanicki ima pet igraca u zavrsnici (tri napadaca i dva krilna beka), a pomaze i u ostvarivanju potrebne strukture prilikom visokog presinga. To je veoma interesantan sistem, a postace sve mocniji kada ga nasi reprezentativci budu 'razgazili'. Nazalost, to se jos uvek nije dogodilo i funkcionisalo je samo na trenutke. Kostic i Tadic u ovoj, na bokove orijentisanoj igri u kontinuiranom napadu Srbije, imaju zadatak da udju unutra, u poluprostor, dok napadacku sirinu obezbedjuju krilni bekovi. To nije uvek najbolje funkcionisalo i cesto je dovodilo do toga da se srpski tim 'razbije' na pola, sa dva centralna vezna fudbalera bez prilike za vertikalnu progresiju lopte. Kada tome dodamo da je Irska imala numericku prednost u ovom delu terena (igrali su u 4-3-3 sistemu), jasan je uzrok nekih nemustijih ataka nase selekcije. Mladenovic (u Kelnu) i Nastasic (u Salkeu) jedini su nasi reprezentativci koji igraju u klubovima koji su igrali sa tri centralna beka, zbog cega im je primetno bilo mnogo komotnije na terenu nego vecini saigraca. Postoje ekipe koje su imale uspeh sa ovim sistemom na nekim prethodnim velikim takmicenjima (Cile, Kostarika, Vels, Holandija), ali ovaj sistem, naravno, nije bez mana, a one posebno postaju ocigledne kada tim jos nije naviknut i uigran. Ocekujemo i nadamo se da ce nasi igraci, neosporno velikog kvaliteta, vrlo brzo to dovesti na zeljeni nivo.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 06.09.2016
10:00

E moj Musline nista od tebe nece biti dok ti igraju Mitrovic i Ivanovic. Ubedljivo dva nasa najgora igraca.Mitrovic je obicno drvo koje je promasilo loptu kad smo primili prvi gol a Ivanovic nam je sam dao. U napadu Mitrovic je bio najgori koji nije znao gde se nalazi a Ivanovic je toliko golova dao za Celzi ali u poslednje vreme za nas nista ne moze da pogodi a u odbrani je busan.Rajkovic nije kriv ni za jedan gol ali je dosta nesiguran,

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.09.2016
08:58

Bilo je i dobrih i losih momenata. Mislim da je bolje nego prije, ali iako nada zadnja umire, Rusiju necemo vidjeti.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 06.09.2016
08:51

Нису се уплашили. Једноставно није их ишло.

avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 06.09.2016
22:42

JA BI PROPAO U ZEMLJU DA IGRAMO NOGOMET POPUT VAS,GLEDAO SAM UTAKMICU,AMATERII ZNACI..NAJVAZNIJI SPORT ZAPRAVO JEDINI BITAN,A VI KATASTROFA

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 07.09.2016
08:47

А ви сте играчи маестрално и одували противника.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
00:49

Tadic 10-ka, a bane stopernstoper, ma uzivancija kad gledas takve anti-talente. Msm da nije bilo penala da bi tadic bio ubedljivo najgori, veze covek nema, ali ga taj nepostojeci penal spasio da bane bude gori od njega.

avatar
Wednesday, 07.09.2016
09:56

Brate, ja mislim da Ljajic treba da igra pre Tadica, ali i ti ga sada pretera Hahaha Sa druge strane, za Baneta si u pravu, treba vise da se oprosti i kaze dosta.

avatar
neon
Tuesday, 06.09.2016
00:46

Kaj je kaj ste se odmah svinuli, imate laku skupinu, pa nije valjda da se bojite Austrije i Welsa? To su stvarno giganti kaj se nogometa tice..... Ak ovo ne prodjete onda nekaj ne valja i to gadno

avatar
FAUWEBUBA
Tuesday, 06.09.2016
00:20

Ne mogu da verujem, a nekad se setim 2004 - te i 5 - te sjajne reprezentacije koja je menjala ime cak tri puta za 4 godina, setnje kroz San Marino, laganim pobedama protiv Litvanije, pobede u Briselu, dve neresene utakmice sa velikim Spancima i na kraju pobede na Marakani protiv Bosne... Zavrsili kvalifikacije sa jednim primljenim golom i pokazali svetu da postojimo na Fudbalskoj mapi... Ta reprezentacija iz 2006 je u poredjenju sa ovom na trzistu vredila mnogo manje ali su uspeli, ovi danas su upropasceni ne svojom krivicom i nazalost nikad nece napraviti neki uspeh na reprezetativnom nivou... Neko ce se setiti poraza od Argentina od 6 0, ali ja mislim da je bolji poraz od Argenite pa i od 6 0 na svetskom pravenstvu nego poraz od Estonije, Hondurasa, Slovenije itd. u kvalifikacijama i prijateljskim utakmicama... Od Vidicevog penala u Sloveniji kao da je nas tim nesto pogodilo, kao da smo preko noci od solidne reprezentacije presli u nizu klasu... Nema onog uzivanja gledajuci nasu reprezentaciju cak i kad vodimo ne dobija se utisak da disemo svi kao jedan, kao sto je to bilo nekad... Ocigledno je da se Nemacka 2006 i Juzna Afrika 2010 nece ponoviti u skorijem vremenu, s ovakvom ekipom i strucnim stabom su vrlo male sanse da budemo i treci u grupi... Zato predlazem svima da se prisete i pogledaju snimke iz onih boljih lepsih dana tako ce nam bar biti lakse, i da se nadamo da ce biti nekog cuda, velikog cuda koje ce nam pomoci da vidimo nase crvene na nekom velikom takmicenju.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 06.09.2016
14:59

Pa nije stručni štab kriv da Pavlović promaši prazan gol iz 5 metara, da Mitrović promaši celu loptu...

avatar
Maximovic
Wednesday, 07.09.2016
15:31

To stoji ali nezaboravi da je mozda Banetov promasaj sa 11 metara i najgori sobzirom da je on najiskusniji u ovom timu i ono je morao rutinski da sprovede u gol a o Tadicevom promasaju kad su mu vratili povratnu loptu isto na oko 10M od gola necu ni da pricam. 4-5 100% sansi mi nismo iskoristili od toga 3 su bile posle rezultata 2:1 i 2:2 sto nijednoj ozbiljnoj ekipi nebi smelo da se dogodi.

avatar
FAUWEBUBA
Tuesday, 06.09.2016
18:47

Otkud znas da nije, mozda je tako dogovoreno?

avatar
BačjeAnri
Tuesday, 06.09.2016
00:08

Fino se uigravamo, solidni smo u napadu, vidi se da znamo da igramo. Rajko je malo nesiguran i loši smo iz prekida.nUglavnom, nema razloga sad svi da prozivaju kako smo mnogo loši i kako je sramota, ovo je mnogo dobro, Gudelj mnogo kul igrač

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 06.09.2016
14:59

nismo loši, nego smo kriminalni iz prekida i to već odkad ja pratim fudbal

avatar
Blazer
Monday, 05.09.2016
23:36

Rajković,Vuković,D.Tošić,Milivojević,Gudelj nijedan nije za prve postave(Tošić ušao,ali eto da ga spomenem).Mišljenja sam da ni ovaj Muslin neće napraviti ništa,taktički previše loše

avatar
Markо Đorđević
Monday, 05.09.2016
23:56

Navijas za partizan, bas me cudi da si samo bivse Zvezdine igrace napomenuo u Gudelja. :) Pogledaj malo onu mrcinu Mitrovica, izgovor od fudbalera. Vukovic je veceras bio 10x bolji od Baneta Ivanovica.

avatar
Maximovic
Wednesday, 07.09.2016
15:40

Realno lepo je rekao ko nam je najlosije odigrao jeste da je i Mitrovic u toj grupi ali za razliku od ovih Mitrovic je i bio cuvan skoro ceo mec. Po meni da je Katai bio od prvog minuta umesto Mladenovica mislim da bi mnogo bolje odigrali jer je on najvise kvario tecnu igru u napadu i dosta je kocio Kostica za zakasnelim pas reakcijama. Sve u svemu sad je gotovo i ako nam se vrate Ljajic i sa par izmena u zadnjim veznim i odbrani naravno i na golu mislim da mi mozemo da dobijemo sve ove reprezentacije u grupi gde god da budemo igrali. I naravno da spomenem i to da je i teren dosta uticao na tecnost igre u nasim redovima. Sigurno je Ircima isla na ruku i kisa jer su oni na nju sigurno mnogo vise navikli nego nasi.

avatar
Blazer
Tuesday, 06.09.2016
11:08

Da navijam za Partizan!Ajde realno jesu zaslužili ovi da igraju prvih 11,naravno NE.Ivanović je bek ne može on štopera igrati.Rajković,Maksimović(nije tu,ali je i Mitrović bolji) su bolji štoperi.Dakle Stojković,Rajković S.,Nastasić,Maksimović,Ivanović,Mladenović,Fejsa,Ljajić,Tošić,Tadić,Pavlović.Kasnije da uđe Kostić,Matić i Kolarov nisu imali pravo nastupa koliko znam,neki nisu ni pozvani

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 06.09.2016
08:55

Остави се клубаштва кад игра Србија.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
08:11

To ne menja cinjenicu da nije za nas prvi tim.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
00:06

U pravu si, Nastasic i Mitrovic su morali mnogo, mnogo bolje, ali mi smo ionako imali samo njih dvojicu i Rukavinu koji je solidno odigrao isto kao Mladenovic na drugoj strani. Losi smo i to nema veze sa tim ko odakle dolazi, zna se da nemamo skoro nista, a da to nisu krila ili krilni vezisti...

avatar
Monday, 05.09.2016
23:31

Општи утисак није лоше може боље! Драго ми је за Тучка, плод наше школе! Рајковић добар али му не требају они дриблинзи. Одбрана мало да се консолидује и треба да играмо са два нападача! Бане Ивановић под хитно да напусти репрезентацију, на његовом месту има довољно добрих играча, а већ 4 - 5 година не показује оно што се од њега очекује - први гол није знао да избије лопту, код другог шанса која је претходила голу, она прилика где се не сме промашити... Зарађуј паре у Челсију, за Србију има ко да гине! Штета и за пречку Павловића, тачно сам знао да ће да нам се освети! Углавном сам задовољан залагањем и надам се да ће нам се у наредним мечевима вратити кроз резултат!

avatar
Tuesday, 06.09.2016
00:07

Zuto svetlo na semaforu SOS kanala:-D

avatar
Tuesday, 06.09.2016
13:49

Управо сам о томе и размишљао пре и током писања овога! :)

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 06.09.2016
00:24

Prvi gol Nastasic nije znao da izbije loptu.

avatar
Paul George
Monday, 05.09.2016
23:14

Musline odlazi!Nisi za selektora.Stojkovic mora da brani,on onaj gol iz 3. minuta nikad ne bi primio.Potrebni su nam iskljucivo iskusni igraci i jedan iskusni strateg,Muslin jeste dugo trener,ali nije kalibar za ovako veliko mesto.Volim Srbiju!

avatar
Blazer
Monday, 05.09.2016
23:27

U potpunosti se slažem

avatar
FAUWEBUBA
Monday, 05.09.2016
23:50

Ma kakvi Rajkovic, Rajkovic, Rajkovic... napravili su od Rajkovica novog Buffona on igra ko baba od Buffona... Talentovan jeste, ali ne ide se sa tako mladim igracem na Rusiju.

avatar
ZoranK
Monday, 05.09.2016
23:14

Sacuvaj Boze.. Realno je zavrseno, ali ako nisu u stanju da pobijede Irce onda nista od Rusije.., pa Vels i Austrija nas dobijaju lagano.., sto znaci da smo se vec oprostili samo jos da im to neko javi. Dragi citaoci, nemojte se dzaba sikirati, ne vrijedi, nemamo reprezentaciju kakvu ocekujemo i tacka. Sto kaze moj tata, neka dovedu u reprezentaciju sve igrace iz Srbije iz nizih liga pa da vidis kaze onda sto bi se borili za ekipu, ginuli bi na terenu da se dokazu, tako i jest. A da, ovo od Ivanovica ponajmanje sramota. Kakav on komandant odbrane, pa kod drugog gola Iraca sam igrac stoji, a nasa petorica cuvaju jednog Irca.., pa smijesno. Dobro na kraju i ovo. Nemojte da vas zavara ako pobijede Moldaviju jer ce im odma uslijediti udarac od Austrije kuci..

avatar
Blazer
Monday, 05.09.2016
23:27

ne može bek biti štoper :)

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 06.09.2016
07:05

Kao da sam ja ovo pisao, cak i moj cale govori isto :)

avatar
Tuesday, 06.09.2016
00:08

Kod Pepa moze, mada i kod njega je bilo slucajeva da omane u takvim situacijama.

avatar
Kad si bio dete malo
Monday, 05.09.2016
23:11

Mitrovic ubedljivo najgori,nula !

avatar
Blazer
Monday, 05.09.2016
23:28

Mitrović ne može igrati sam u špicu,jer on prvenstveno spušta loptu za drugog napadača

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 06.09.2016
08:54

Класичан шпиц не може играти сам у шпицу. Шта ти причаш човече а плус тога није био сам.

avatar
FAUWEBUBA
Monday, 05.09.2016
23:51

Pa sad cemo mu dovesti Kezmana da igra s njim ...

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 05.09.2016
23:08

Vodis 2:1 i ne umes da se odbranis, selektore mars kao i ovi tvoji manekeni od stopera, ista slika kao Zvezda Ludogorec, vodis 1:0 i ispadnes, e to je stvar ne znanja trenera...

avatar
MAN RED
Monday, 05.09.2016
23:04

Problem nas Srba što smo zadovoljni remijem,upravo ono što su sportske govorile o snižavanju kriterijuma.Valjda će mo pobediti Moldaviju za mesec dana,pošto mi se činilo da ovo i nije toliko loše,ako nas posluži sreća tamo i da se ne povređuju igrači pa da uzmemo 3 boda tamo.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 06.09.2016
01:22

Pa Moldaviju cemo i uzet brate sigruno,Gruziju... ali sta sa Irskom tamo Velsom i Austrijom? nije to onaj Vels od prije nit ista Austrija od prije, a Srbija je slabija

avatar
Wednesday, 07.09.2016
09:58

Kako je slabija?

avatar
BazokGrobarile
Monday, 05.09.2016
23:00

Neka neka...uvek prolaze dalje ekipe koje igraju ovako tesne utakmice. Mislim na Irsku naravno. :D salu na stranu, odigrali smo dobar mec, ali forsirali smo duge lopte, a oni su sve poskidali. Po meni njihova igra u vazduhu mnogo konkretnija (drugi gol za Irsku, kruna toga).

avatar
Đorđe Čvarkov
Tuesday, 06.09.2016
15:23

Vide da su bolji u vazduhu i forsiraju duge lopte to samo kod nas ima.

avatar
Maximovic
Monday, 05.09.2016
22:57

Muslin svojim pravovremenim izmenama i odabirom pojedinih igraca nam uskratio cistu pobedu. Rajkovic preplasen na golu od sve 3(1 ofsajd) sto su mu usle morao je mnogo bolje da intervenise, jos za malo na kraju da nas kosta zato sto je on resio da izigrava kreatora igre na kraju. Irci izjednacuju i on izbacuje najboljeg igraca. Kataia je trebao mnogo ranije da ubaci umesto Mladenovica a ne da izbacuje najboljeg igraca iz tima. O Tosicu necu ni da trosim reci on ni nezasluzuje dres za svega 20 minuta je izgubio vise duela u odbrani od ostatka odbrane za celu utakmicu. Ivanovic sta nije pretvorio u gol ja neverujem. Aj ono Pavlovicu i da se oprosti mada i ono je trebao da bude 100% gol kao i ona povratna lopta koju je Tadic poslao pravo u golmana umesto da je slao u prazan supratni ugao(iz ta 3 suta se vidi da niko nije smiren i da mozgom odigra a ne samo da sutne pa gde ode). Verujem da imamo mnogo boljih igraca od Gulana i od Milivojevica,svaku loptu sto su dobili oni su morali da vrate Ivanovicu ili golmanu da je iznese. Sve u svemu mora ovo mnogo ozbiljnije ako planiramo da prodjemo grupu.

avatar
Monday, 05.09.2016
23:26

Gudelja, ne Gulana:-D

avatar
Volem Vosu
Monday, 05.09.2016
22:56

Mi smo bili zreli za treci gol, hvala Ircima sto su se zadovoljili bodom, duvalo je u odbrani na sve strane. Necu mnogo komentarisati samu utakmicu, samo cu jedno pitati. Rajkovic najbolji srpski golman?!

avatar
Blazer
Monday, 05.09.2016
23:29
avatar
Marcos Alonso
Monday, 05.09.2016
22:54

Steta,ali samo smo krivi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 05.09.2016
22:49

mora da ima bilo ko da igra umesto gudelja koji je los...takodje andrija pavlovic za 30 minuta uradio vise nego mitrovic za 60,pavlovic mnogo bio bolji,mitrovic ocajan...kostic vrhunski odigrao mislim da kad se ljajic oporavi i zaigra ponovo da cemo sa njim i kosticem da imamo 2 veoma opasna i brza krila...

avatar
Monday, 05.09.2016
23:04

Krivite Beniteza za odlazak svraka u Cempionsip, a lik uopste nije kriv, vec ovaj nas balvan.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 06.09.2016
09:19

ko krivi beniteza?bas me briga za beniteza

avatar
Damir85
Monday, 05.09.2016
22:49

Buzdovani jedni! Sta ste se us...li kad ste preokrenuli? Sta ste sve promasili... Kako golove primali i nikako pri kraju loptu da spustite. Ivanovic masi iz peterca.... Pa, idite bre. Nek svi odu i ugasite srpski fudbal, poslednji nek ugasi svetlo. Dusan Tosic i dalje igra, jaooo. Zbog kojih gluposti se ja nerviram... Nevu bre vise nas gudbal da gledam.

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 05.09.2016
22:47

Ajd sto nisu bili bolji ali ne mogu vjerovati da kad smo poveli da ne mozemo ni pet sekundi loptu sacuvati, kakav gubitnicki mentalitet da se povuces nakon bijednog vodstva od 2-1 pa momci niste vodili kao Nemci protiv Brazila 7-0 pa im pustili da daju gol.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 06.09.2016
09:12

Svaka cast, sve sto sam i ja pomislio. A znao sam da ce ga primiti. Kako su se samo povukli umesto da ih zgaze. Pljujem na njihovo zalaganje, gde im je srce

avatar
Alex DeLarge
Monday, 05.09.2016
22:45

Cim je Pavlovic omasio za 3:1 znao sam da primamo neki kretenski gol za 2:2. Apsolutno amaterski primljena oba gola, sta se dogodilo sa ovim Ivanovicem ljudi moji, ja stvarno ne znam... Em sto ne izlazi kod izbacene lopte iz 16, em se uvali golmanu u krilo, em na sve to omasi loptu i da autogol, evo ne znam... Ovu utakmicu smo prosto morali da dobijemo. Irci ce nam kod njih sigurno uzeti bodove, a Vels i Austrija su bolji, pogotovo kuci... Na kraju, nista novo...

avatar
Julija Ristić Sremac
Monday, 05.09.2016
22:45

S obzirom da je Kosovo Srbija na dva polja teško je pobediti ali i remi je dobar. Daleko je Rusija.

avatar
Madridista till I die
Monday, 05.09.2016
23:00

Samo se ti teši...

avatar
Don Andres
Monday, 05.09.2016
22:45

sa obzirom na to kakav je teren bio ja sam zadovoljan igrom.. a tacno sam znao da ce nam dati gol za 2:2 kad onaj ne izbi klizecim loptu u aut nego pokusa da je sacuva u terenu i ona ode u korner. zasluzili smo pobjedu ali dobro nije ni remi za pocetak los. samo polako, treba vremena da se igraci naviknu na cinjenicu da mozda ponekoga mogu i da pobjede pa nece biti straha (:

avatar
Blazer
Wednesday, 07.09.2016
11:39

Ne mogu shvatiti zašto nije igrano na Partizanovom stadionu(JNA,Humska) koji ima kvalitetniju podlogu,nego se igra na Ex.Marakani,a i Karađorđe ima previše mjesta kakva je posjeta.Moldaviju će poderati 2:1 pokazati silu hahahahahah

avatar
Branislav
Monday, 05.09.2016
22:44

E moj Ivanovicu. Nisi ti vise za fudbal...

avatar
Kad si bio dete malo
Monday, 05.09.2016
23:08

Ma ti si mi sav za fudbal !

avatar
Branislav
Tuesday, 06.09.2016
08:08

Nisam, zato i ne igram. Da je i on svestan ovako kao ja pa da se skloni bar iz reprezentacije...

avatar
Đorđe Čvarkov
Monday, 05.09.2016
22:43

Tri igrača stoje u prostoru gde pada lopta i ni jedan ne pokazuje želju da skoči za loptom, naravno primamo gol...

avatar
Tuesday, 06.09.2016
07:01
avatar
Đorđe Čvarkov
Tuesday, 06.09.2016
14:56

Čudi me kako razmišljaju naši bogovi fudbala, čast izuzecima.

avatar
lamps8
Monday, 05.09.2016
22:43

nije toliko lose mogli smo pobedimo ali bice bolje kad se vrate matic i kolarov.

avatar
lalans
Monday, 05.09.2016
22:43

ko stavi ovog malog da brani

avatar
Đorđe Čvarkov
Monday, 05.09.2016
23:00
avatar
Monday, 05.09.2016
23:17

За који гол је он крив?

avatar
Carina
Monday, 05.09.2016
22:42

Standardno gubitnicki...Sramota me sto Ivanovic igra za Celsi...Pavlovic pre Mitrovica od sad pa na dalje nadam se...Tadic udavio utakmicu, gol sa penala i asistencija iz nehata nikog nece zavarati. Ako ne budemo prvoplasirani u grupi, nema sile da cemo proci plej of, kad vidim kakve su grupe i ko sve moze da nam padne tamo.

avatar
Petar Petar
Monday, 05.09.2016
23:08

Konacno da je neko snimio da je Tadic udav u reprezentaciji. Imao je sansu utakmice i sutnuo kao curica, asistirao dva puta slucajno, jednom smo ga ugurali nekako, drugi put Ivanovic...

avatar
Nikola8
Monday, 05.09.2016
22:42

Ivanovića,Mitrovića,Pavlovića više ne zvati,opet smo sami sebe pobedili...

avatar
Bayern Munchen_fb
Monday, 05.09.2016
22:42

Bane ako ne možeš nogom dati slobodno ti pokušaj rukom pa možda sudija i pusti. Komedija sve imali u drugom poluvremenu i neznaju sramota.

avatar
Monday, 05.09.2016
22:42

Tuga, jad, beda....

avatar
magister
Monday, 05.09.2016
22:42

Angažovano i borbeno. Kostić, verovatno najbolji, ali kod njihovog prvog gola - umesto da blokira, okrenuo leđa. Tri stopera, ali ne preterano uigrana, drugi gol Vuković moro da pokriva peterac na tom mestu. Veoma dobri Rukavina i Mladenović skoro da su opravdali Muslinovu taktiku, ali je još jedan znalac na sredini, umesto jednog stopera nedostajao, da bi lopta bila sigurnija u posedu. Dobro je - kad nije gore.

avatar
Laurent Bosscielny
Monday, 05.09.2016
22:41

Samo cu reci da sam ih zadnji put odgledao u zivotu .. Bez taktike bez zelje (cast izuzecima) nasa reprezentacija je smesna , treba da budu srecni ako zavrse predzanji u grupi !! SRAMOTA

avatar
cukambre
Monday, 05.09.2016
22:41

Taman pomislim,pobedicemo nekako, kad ono...

avatar
Amar Zornic
Monday, 05.09.2016
22:40

Sjajan mec , bili smo dosta bolji ali rezultat nije tu da to potvrdi . Bravo momci napredak se vidi

avatar
Daliborov psihijatar
Monday, 05.09.2016
22:40

Pravi naslov,fali nam to samopouzdanje i pobednicki mentalitet,strah od jos jednog neuspeha se provlaci kroz svake kvalifikacije.Nadam se da ce biti bolje,steta imali smo pobedu samo da je Pavlovic pogodio.Ono sto meni nije jasno kako onaj buzdovan Mitrovic i dalje igra u prvoj postavi,kakva 0 od fudbalera katastrofalan napadac.

avatar
joe n.sad
Monday, 05.09.2016
22:40
avatar
Krešo Arsenal
Monday, 05.09.2016
22:40

Izbaci me samo Srbija,sam sam si kriv..jos htjeo dvoznak ali reko morate napokon da dobijete..

avatar
Kad si bio dete malo
Monday, 05.09.2016
23:10

Jesi igrao na svoje x ?

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 06.09.2016
09:33

Trebao si da znao da ce te Srbija izbaciti, zar ti nije dovoljna bila kosarka i vaterpolo da shvatis?!

avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 06.09.2016
00:16

svoje izbjegao radi praznih tribina me bilo strah,a i ne volim na svoje :)..duzni ste mi 500 eura

avatar
Monday, 05.09.2016
22:39

Imajuci u vidu da smo mogli da izgubimo, idemo dalje za iste pare Hahaha

avatar
Don Silvio
Monday, 05.09.2016
22:38

Cim izadje truli Mitrovic odmah malo zivnuse

avatar
Petar Petar
Monday, 05.09.2016
23:13

Zivnuli smo zato sto je Rajko krenuo da ih dribla. Pravio je visak na sredini terena kad je vec beskoristan na golu. Da ja vama kazem mali je reinkarnacija Vlade Stojkovica, samo sto je gori golman od njega. Sve ostale fore je pokupio od njega. Dobro sad, salu na stranu, zivnuli smo jer je lopta manje isla Tadicu a vise Kosticu, nema to veze sa spicem jer i onaj Pavlovic je najobicnija panjina isto...

avatar
Don Silvio
Tuesday, 06.09.2016
14:20

Od stojkovica sigurno nije gori, kakav ce biti vreme ce pokazati. Mitrovic je sinoc vise smetao nasima nego je pomagao, nije znao gdje udara. Cak je i izblokirao nekoliko suteva. Pavlovic je bar vrsio pritisak kad oni imaju loptu ovaj nije ni to radio. On ti je tip balotelija

avatar
Markо Đorđević
Monday, 05.09.2016
22:38

Ovo drugo poluvreme daje nadu. Ne moze nista preko noci. Valjda ce i fudbaleri da nas obraduju plasmanom u Rusiju. Spic pod hitno da se menja, Mitrovic je beskoristan. Takodje, zahvaliti se Branislavu Ivanovicu na svemu. Ne secam se kada je odigrao dobru utakmicu u reprezentaciji. Prvo autogol, onda ima 10 sekundi sam ispred golmana on ne zna gde ce. Razumem da je stoper, ok. Ali nesto ne verujem da bi u Celziju gde ima 100k nedeljno ovo promasio. Ima nade, idemo korak po korak. Napred Srbija !

avatar
Dača
Monday, 05.09.2016
23:21

Mitrović 'ladno može u PVO a Baneta polako stižu godine i više nije onaj stari. Uskoro će i u Čelziju da napipa klupu. Što se samog plasmana u Rusiju tiče, mislim da je vreme da naši fudbaleri prestanu da nas razočaravaju. Treba malo konsolidovati odbranu i promeniti napadača (mada baš i nemamo neki veliki izbor devetki) i uz 90 minuta borbe, želje i truda sve se može ostvariti.

avatar
Đorđe Čvarkov
Tuesday, 06.09.2016
15:37

Nije problem u špicevima dobri su oni ali su takav tip napadača koji ne može sam sebi da izbori priliku za gol nego neko drugi iz tima mora da im namesti da ih izbaci u 1 na 1 onda oni dolaze do izražaja. Ne znam kako nemamo ni jednog napadača koji je tipa Aguero ili Gameiro sve neki visoki i spori. Našim forsiranjem dugih lopti nikako nije moglo da se stvori šansa gde napadač ima 1 na 1, takvim stilom igre naš napadač dolazi u poziciju da pored sebe ima čak 3 igrača od kojih nema šanse da prosledi loptu...