''Orlovi'' se okupili, dvojica već otpisana! Muslin hoće ŠEST BODOVA!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.10.2016.
13:52
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je Moldavija autsajder, ali da se njegova ekipa neće opustiti pošto želi da osvoji svih šest bodova iz dve predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmice u Moldaviji, 6. oktobra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Austrije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Svaki meč je važan, prvi sledeći je najvažniji. Mi bismo išli na pobedu i da smo pobedili Irsku u prošlom kolu, ne bismo se opustili i išli na nulu u Moldaviji. Nemamo poseban pritisak, znamo da moramo da pobedjujemo.

Nadam se da ćemo još bolje odigrati nego protiv Irske, jer smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Osim rezultata protiv Irske sve je bilo pozitivno i nadam se da će igra i rezultat protiv Moldavije biti pozivnica navijačima da nas podrže protiv Austrije",
rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Muslin je rekao da se još nisu svi igrači odazvali, pošto će neki zbog obaveza u klubovima doći nešto kasnije.

On je naveo da Aleksandar Ignjovski neće biti u konkurenciji za predstojeće utakmice zbog temeprature i stomačnog virusa. Takođe, neće igrati ni Slobodan Rajković, koji je slomio nos i zadobio potres mozga igrajući za Palermo u italijanskoj ligi. 

Muslin je rekao da će formacija ostati ista i da neće biti mnogo promena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Irskom, u kojoj je Srbija odigrala 2:2 u Beogradu u prvom kolu.

"Moldavija je autsajder. Analizirali smo je i sada ćemo to predstaviti igračima. Mislim da smo do sada mnogo uradili, a to se videlo na terenu što se tiče igre. Igrači sada moraju da se oporave od puta i utakmica koje su igrali za vikend. Imaćemo vremena, iako su dve utakmice u tri dana", rekao je on.

Upitan da li bi bio zadovoljan sa četiri boda iz dve utakmice, Muslin je rekao: "Bio bih zadovoljan sa šest bodova".

Selektor je dodao da ga nijedan igrač nije zabrinuo, pošto su neki igrali više neki manje, što je "naša realnost".

"Ni druge reprezentacije nemaju sve igrače koji stalno igraju. Neću da se žalim, ovo su najbolji igrači koje imamo u ovom trenutku. Imamo puno poverenje u njih. Nemam problema ni sa onima koji ne igraju", rekao je on.

Muslin je dodao da neće biti teško motivisati ekipu i da će Srbija utakmicu protiv Moldavije napraviti lakom ako odigra na svom nivou.

"Neće biti opuštanja, napraviću najbolju ekipu u ovom trenutku", rekao je selektor Muslin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 04.10.2016
10:55

http://lineupbuilder.com/?sk=c31sy0

avatar
Ml
Tuesday, 04.10.2016
08:14

Andrija Zivkovic je za dve klase bolji od svih igraca na toj poziciji, pa i od Kostica. Najbolji igrac kojeg trenutno imamo.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
17:48

http://lineupbuilder.com/new.php?sk=c319n

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 03.10.2016
17:04
avatar
10ticker
Monday, 03.10.2016
16:55

Def. treba forsirati Stojiljkovica i Pavlovica u napadu,pa sta bude.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.10.2016
17:30

Pavlović je imao 100% šansu protiv Iraca za 3:1 pa smo videli šta je uradio.

avatar
Milos Kosta Kostic
Monday, 03.10.2016
15:30

Da se ne salimo, ako stvarno zele da se takmice na sp onda moraju sada da uzmu 6 bodova. Iz 3 utakmice imali bi 7 bodova i bili bi pri vrhu tabele. Sve ispod 6 bodova u ove dve utakmice je korak nazad.

avatar
Toni Kroos
Monday, 03.10.2016
16:29

Nema vise koraka unazad.. Ovaj dvomec ce pokazati da li smo i dalje na mrtvoj tacki ili idemo ka boljitku.. A boljitak je svih 6 bodova..

avatar
Monday, 03.10.2016
15:07

nema sanse da uzmemo sest bodova :D naucna fantastika za nas

avatar
Toni Kroos
Monday, 03.10.2016
15:02

Stojkovic - Maksimovic, Mitrovic, Nastasic - Rukavina, Gudelj, Maksimovic, Kolarov - Tadic, Kostic - Pavlovic/Stojiljkovic.. U ovakvom sistemu i formaciji nam Bane uopste ne treba! Nije za ofanzivnog beka a,bogami,nije ni za stopera! Mislim da nam ni A.Mitrovic ne bi bio od pomoci jer mu je kretanje nula! Mozda nam bude koristan protiv Austrije koja se nece braniti,za razliku od Moldavije.. Koliko god da nas narod negoduje Kolarova,ovo je prava pozicija za njega i zbog ostrih lopti i dobrog pasa je,po meni,bolji izbor od sjajnog Mladenovica.. Mogao bi da nam koristi i na poziciji levog centralnog beka ali,posle dva kiksa u dve utakmice za Siti,mislim da Muslin ne razmislja o tome! Fejsu cuvati austrijance da zatvori Alabu..

avatar
ddr16
Monday, 03.10.2016
16:05

tesko da ce muslin ostaviti baneta na klupi,a tesko i da ce gudelj i maksimovic igrati na sredini,pre ce poceti milivojevic i jos jedan pored njega,a za napad bi stvarno bilo bolje da pokusa sa jednom od ove dvojice jer mitar ne igra nista ni u rep ni u klubu,nicemu ne sluzi u zadnje vreme...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
17:52

Zasto da Rajkovic ne brani? Zasto Stefan Mitrovic pre Vukovica pa cak i pre Ivanovica koji nije dobar na stoperu, ali sigurno nije slabiji od SM:-) Inace, u pravu je Romanista, bice Fejsa/Milivojevic i Maksimovic/Gudelj, tesko da ce zajedno igrati dvojica Nemanja iako bismo mozda i trebali...

avatar
Toni Kroos
Monday, 03.10.2016
16:26

Znam da je tesko ali je ovo nas najjaci tim! Videcemo da li ce stvarno sastaviti najboljih 11 trenutno ili ce,kao po obicaju,igrati imena igraca pre kvaliteta i forme..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
14:01

Pozovi Spajica umesto Rajkovica i Kacara ili Radoju umesto Ignjovskog! Radi u interesu reprezentacije, nemoj da se vadis da ih sad imas 23-icu sto mozda i jeste dovoljno, ali imao si cak 26 igraca na okupu i sad lepo ostani pri tome! Ako bas i neces Spajica, pozovi Pejcinovica, on je levak!

avatar
gorango
Monday, 03.10.2016
15:42

pejcinovic extra igrac, ne znam zasto ga nema u reprezentaciji..valjda menadzeri i sl..mislim da je katai u ovoj (po meni ne bas sjajnoj ) formaciji idealan uz kostica i tadica..a mitrovic u napadu nikako, pre stoiljkovic iz brage i onaj vas partizanovac sto je u lokomotivi..pa cak i a.pavlovic, jer mitar od kako je uzeo pare kao da je zaboravio fudbal igrati..a bio je potencijal..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
17:16

Skuletic. Imas jedan moj komentar, naveo sam cak pet nasih timova za buducnost (bilo ih je i vise tj. 6), i to bez Stojkovica, Ivanovica, Kolarova i Zorana Tosica, ali i bez Duska Tosica:-D