"Orlovi", samo bahato - Kafančenje nije kažnjivo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
10:38
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci odavno su se vratili klupskim obavezama nakon debakla "Orlova" u Ostravi ali se prašina oko ponašanja pojedinaca nakon duela sa Češkom ne sleže ni dve nedelje posle utakmice.

Screenshot: n1info.com
Screenshot: n1info.com

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 13. novembra prijateljsku utakmicu protiv Češke Republike u Ostravi, a nakon pretrpljenog debakla očajna igra je pala u drugi plan zbog nefudbalskih stvari.

Poznato je da je deo reprezentativaca odmah nakon utakmice privatnim avionom odeleteo za Beograd, a javnost je posebno razočarala vest da je nekolicina izašla u noćni provod veče posle debakla u Češkoj.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i direktor "A" selekcije reprezentacije Srbije Savo Milošević otkrio je prilikom gostovanja na TV N1 da je deo reprezentativaca otišao u kafanu posle poraza u Češkoj, ali je u isto vreme priznao da nema osnova da oni budu disciplinski gonjeni.

"Svi igrači naših selekcija su po završetku utakmice slobodni prema Savezu, to je odluka UEFA. Desilo se to, ali oni ničim nisu prekršili disciplinu FSS i nisu izašli iz okvira plana i programa rada, tako da se ne sprovodi istraga" objasnio je Milošević.

Bivši reprezentativac Jugoslavije objasnio je da nove generacije fudbalera treba pridobiti da se bore za grb i dodao da je za to potrebna podrška države i medija, iako ne poriče da su reprezentativci morali da pokažu više moralne odgovornosti posle poraza u Ostravi.

"Previše se piše o vanfudbalskim stvarima, o izlascima... Ne možemo da kaznimo igrače za neposotjeći prekršaj, ja sam im rekao da su morali da imaju više moralne odgovornosti i ostanu u Češkoj, ali oni nisu prekršli disciplinu" zaključio je Milošević.

Kao što smo već pisali, srpski fudbal deluje kao kanalizacija iz koje na površinu isplivava svakakva prljavština na koju smo već odavno navikli pa je pitanje koliko bi nas utešilo to da postoje neke bizarne kazne za zagađivače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pukovnik
Wednesday, 25.11.2015
20:18

Negdje sam procitao da u barseloni prate igrace i da aako se neko pocne ponasati kao ovi fudbaleri ide na transfer listu

avatar
jv
Wednesday, 25.11.2015
14:31

Pa naravno da su igraci krivi! nTole, Savo i FSS treba svima da nam budu uzor. nTi momci su ostavili svoje porodice i obaveze i otisli da igraju za svoju zemlju. To sto nemamo trenera nije bitno. To sto nam igraju menadzerski igraci nije bitno. To sto smo oterali sve sto valja iz naseg fudbala nije bitno. To sto su nam klubovi u milionskim minusima i igraju na njivama nije bitno. Bitno je napraviti nacionalni stadion i pljuvati po igracima. Nama nisu valjali ni Vidic, ni Rambo Petkovic ni mnogi drugi. Oterali smo Piksija, Mijatu ne pada na pamet da se vraca u Srbiju. Ni Dejanu Stankovicu. nSmejo sam se da ne placem, kao sto bi rekao jedan nas pesnik.

avatar
Wednesday, 25.11.2015
13:36

A sta drugo da ocekujete od coveka koji je na sva zvona pljuvao toleta i srpski fudbal, pa posle dobijene funkcije poceo da se lize sa tim istim toletom, na o srpskom fudbalu sada misli i prica sve najbolje??? Podrsku od naroda i medija vise necete dobiti, jer ste je dobili ko zna koliko puta do sada i svaki put ste je prokockali. Mislili ste da ce jedna pobeda protiv tamo neke albanije da promeni sve- E PA NECE! Uostalom, sta vas briga, selektor kaze i da je ok kada izgubite kod kuce protiv B tima portugala?! Moze vam se, vi ste svetske zvezde i veci igraci od mesija.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
12:54

Krsenje moralnih normi i ruganje narodu i kontinuirano trazenje rupa u zakonu i pravilnicima! Izbaciti trajno sve one koji se ne zalazu na terenu!

avatar
Moemilo
Wednesday, 25.11.2015
12:34

Lecim tugu u kafani!!?? Kakav je to prekrsaj???

avatar
sashki
Wednesday, 25.11.2015
12:15

Znaci ako seru po drzavnom grbu a to nije protiv zakonito onda je sve ok, nema nikakvih problema

avatar
ruud gullit
Wednesday, 25.11.2015
12:13

Ponasam se bahato jer zestina mene vozi.

avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 25.11.2015
11:54

Eto dokle je doslo,kada ja bukvalno svaku vest koja se odnosi na reprezentaciju,svaki intervju bilo koga iz saveza,bilo koga iz tima,bilo koga ko govori o reprezentaciji,citam sa grcem,besom,razocaranjem,usudjujem se reci i gadjenjem,jedva cekajuci da konacno tu vest procitam i kliknem na neku drugu.............Verujem da svi to osecamo............Najlakse je to preskociti i ne citati,ali treba biti informisan,pa se zato i zrtvujem citajuci ovakve stvari...........

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
11:42

Milosevicu, ako ostanes u Savezu pa i ako ne ostanes, plediraj za Nikolu!!!