''Orlovi'' oslabljeni putuju u Dansku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.06.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić danas je i definitivno ostao bez jednog od aduta za predstojeći kvalifikacioni meč protiv danske.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Naime, prema poslednjim informacijama iz Beča, gde se naš nacionalni tim priprema za gostovanje u Kopenhagenu, novi fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj danas je napustio pripreme ''Orlova'', a razlog je povreda skočnog zgloba, koju nije uspeo da sanira.

Zbog ovog problema Gudelj nije mogao da nastupi ni protiv Azerbejdžana u prijateljskom meču koji je Srbija dobila sa 4-1.

Očekivalo se da će se situacija sa povredom popraviti ovih dana, ali pošto se to nije dogodilo i pošto su procene da će za oporavak biti potrebno oko sedam dana, selektor radovan Ćurčić dao je dozvolu Gudelju da napusti pripreme i otputuje u Holandiju.

Dakle, jedno rešenje manje u veznom redu, ali selektor je ipak procenio da i dalje na raspolaganju ima dovoljan broj igrača, pa kako prenose ''Novosti'', neće naknadno pozivati nikoga umesto Gudelja.

Utakmica između Danske i Srbije na programu je u subotu od 20 časova i 45 minuta u Kopenhagenu.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 09.06.2015
22:45

pa nije on i nesto poseban igrac,mislim ne kazem da ne zna da igra fudbal,ali nista specijalno,neka zove Kacara :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
20:50

Zapravo, nije bolje da se povredi Fejsa, samo Brkic, Stefan Mitrovic i Djuricic.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
20:48

Zovi Kacara, sigurno bi se odazvao! Inace, od ovoga bolje da bude moze samo kad bi se povredili Brkic, S. Mitrovic, Fejsa ili Djuricic...