"Orlovi" osetili teren u Kišinjevu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.10.2016.
19:22
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije odradili su večeras lakši trening pred sutrašnji meč sa Moldavijom, a sudeći na osnovu foto izveštaja iz Kišinjeva može se reći da teren izgleda sasvim solidno.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Ukoliko u narednih 24 sata ne bude obilnijih padavina reprezentativci Moldavije i Srbije trebalo bi da imaju dobre uslove za igru u Kišinjevu.

Naš nacionalni tim je večeras od 18 časova imao prilike da odradi lakši trening na stadionu koji će u četvrtak biti poprište duela sa Moldavijom, a sudeći na osnovu utisaka selektora Muslina i fotografija čini se da je podloga sasvim zadovoljavajuća.

Stadion u Kišinjevu može da primi nešto više od 14.000 gledalaca i očekuje se da domaćin ima dobru podršku sa tribina, kako je to bio slučaj na poslednjim takmičarskim mečevima koje je Moldavija igrala na svom terenu.

Poslednje dve takmičarske utakmice na domaćem terenu Moldavija je izgubila od Crne Gore (0:2) i Rusije (1:2), a u čitavom kvalifikacionom ciklusu za EURO 2016 naš naredni rival osvojio je samo dva boda.

Jasno je da Srbija mora da prihvati ulogu izrazitog favorita u Kišinjevu i da bi sve osim trijumfa "Orlova" bila prava katastrofa. Utakmica je na programu u četvrtak od 20.45.

Slavoljub Muslin
Foto: FSS.RS/STARSPORT

Branislav Ivanovic
Foto: FSS.RS/STARSPORT

Vladimir Stojkovic
Foto: FSS.RS/STARSPORT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke