''Orlovi'' odradili ''trening oporavka''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Posle današnjeg okupljanja u Staroj Pazovi, reprezentativci Srbije su odradili i prvi trening, na startu priprema za mečeve sa Azerbejdžanom i Danskom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Bio je to ''trening oporavka'', pogotovo za one igrače koji su sinoć igrali prvenstvene utakmice, poput, recimo, Dušana Baste koji je sa Lacijom uspeo da se izbori za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Igrači su bili podeljeni u nekoliko grupa, a ono što je najvažnije u ovom trenutku jeste da su svi reprezentativci koji su došli na okupljanje potpuno spremni za iskušenja koja ih očekuju i da nema problema sa povredama.

Ćurčićevoj selekciji nedostaju samo prvotimci Čelsija - kapiten Branislav Ivanović i Nemanja Matić, koji su sa ''Plavcima'' na turneji u Australiji, a nacionalnom timu će se priključiti pred polazak u Austriju, u Sent Pelten, gde će ''Orlovi'' 7. juna odigrati prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom.

Šest dana kasnije je na programu ključna utakkmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Danske u Kopenhagenu.

Dodajmo još i da su reprezentativci Srbije posle treninga otišli u hotel ''Kraun Plaza'', novu bazu našeg nacionalnog tima. Oni će do četvrtka boraviti u ovom hotelu, a treniraće u Staroj Pazovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 01.06.2015
23:16

P.S. Nije iskljuceno da ce Djuricic cak i uci sa klupe (narocito ako bude negativan rezultat), ali smatram da ni najmanje nije zasluzio poziv...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 01.06.2015
23:06

Spremni? Stojkovic- Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Obradovic- Basta, Petrovic, Matic, Kostic- Ljajic, Mitrovic. Zivkovic/Brkic, Tomovic, Kolarov, Gudelj/Fejsa/Milivojevic, Tosic, Markovic, Skuletic. Mitrovic i Djuricic su gotovo potpuno nepotrebni za utakmicu protiv Danske, narocito ovaj prvi.

avatar
Amar Zo
Tuesday, 02.06.2015
13:15
avatar
Amar Zo
Tuesday, 02.06.2015
14:24

Definitivno treba da igra

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 02.06.2015
13:26

Sta sa njim? Hoces da kazes da je i on ovde nepotreban ili da treba da igra? Pazi sta ces da mi napises:-D