''Orlovi'' odradili prvi trening, ''Bambi'' jedva čeka utakmicu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.11.2014.
19:38
Izvor: Sportske.net

Posle današnjeg okupljanja, reprezentativci Srbije su večeras u Staroj Pazovi i prvi put trenirali u sklopu priprema za kvalifikacioni meč protiv Danske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo ranije već izvestili, selektor Dik Advokat je danas odlučio da dvojicu pozvanih igrača ''precrta'' sa spiska i vrati ih u njihove klubove, a u pitanju su Dušan Basta i Aleksandar Ignjovski.

Aleksandra Kolarova i mladog golmana Predraga Rajkovića muče povrede i neizvesno je da li će i oni moći da se stave na raspolaganje selektoru za duel sa Dancima.

A, kad je u pitanju večerašnji trening, FSS na svom sajtu ističe da se radilo ''uobičajeno na ovakvim okupljanjima''. Svoje zamisli selektor Advokat će igračima predstaviti narednih dana, kada će reprezentativci raditi "iza zatvorenih vrata", kao što je, takođe, to uobičajena praksa.

A posle Baneta Ivanovića i Milana Biševca, svoja očekivanja od duela sa Dancima izneo je i vezista CSKA Zoran ''Bambi'' Tošić.

On tvrdi da ovaj susret očekuje sa velikim nestrpljenjem.

''Znamo šta nas čeka protiv Danske. Očekujemo da predstojeći meč bude prekretnica i da se vratimo na kolosek na kome smo bili posle prve utakmice. Danska je trenutno u boljoj poziciji od nas, jer ima četiri boda iz tri utakmice.

Za nas je važno da smo svi zdravi i orni, a ja meč sa Danskom očekujem s velikim nestrpljenjem",
ističe Tošić, očigledno zaboravljajući na probleme sa povredama pomenutih igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 10.11.2014
20:53

Bambi najbolji si igrac ove reprezentacije i od tebe ocekujem da nas vodis do jako vazna 3 boda.

Da se razumemo kad kazem najbolji mislim samo na reprezentaciju, kako igraci iz reprezentacije igraju u svojim klubovima me ne zanima.