''Orlovi'' imaju ''krticu'' u svojim redovima?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.06.2015.
21:12
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativci Srbije se u Beču pripremaju za veliki izazov koji ih očekuje u Danskoj narednog vikenda, a kada je u pitanju Stefan Mitrović, pitanja o njegovom sukobu sa Aleksandrom Kolarovim na nedavnom treningu su, izgleda, i dalje neizbežna.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Tri dana pred gostovanje ''Orlova'' u Beču, Stefan Mitrović izrazio je nadu da će i naš najbolji tim obradovati navijače, poput ''Orlića'', koji su na ''Mundijalitu'' stigli i do četvrtfinala.

Taj njihov uspeh je i dodatni motiv Ćurčićevim ''Orlovima'' da konačno upišu prvi trijumf u kvalifikacijama za EURO 2016.

''Mnogo mi je bilo drago kad sam čuo da smo pobedili Mađarsku. Taj rezultat je i nama podsticaj za izazov koji nas očekuje. Nadam se da se neće zaustaviti u četvrtinalu. Primetno je da su željni dobrog rezultata. Selektor Paunović je dobro postavio ekipu, atmosfera u timu je očigledno sjajna, verujem da mogu da obraduju naciju rezultatom koji će dugo da se pamti.

Svesni smo obaveze s kojom putujemo u Kopenhagen, u dobroj atmosferi pripremamo se za to gostovanje i nadam se osvajanju tri boda'', izjavio je Mitrović.

On je naglasio da gostovanje u Danskoj naš nacionalni tim dočekuje u odličnoj atmosferi i da nedavno njegovo koškanje sa Kolarovim ništa nije poremetilo na tom planu.

''Podigla se zaista velika i nepotrebna tenzija. Posle bezazlenog duela, došlo je do konflikta, koji je gotovo uobičajen na treninzima u svakoj ekipi. Žao mi je samo što nije ostao među nama. Najvažnije je da imam još bolji odnos sa Kokijem posle tog događaja.

Normalno je da se podigne tenzija na treningu, to se dešava u profesionalnom sportu, jedino mi je žao što je to izašlo u javnost.

Verovatno su neke 'krtice' prenele nekoj osobi koja je kasnije prenela i u medije i najžalije mi je što je došlo do toga'',
konstatovao je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan 1
Wednesday, 10.06.2015
21:39

Eto umesto da treniraju, oni nose na pripreme i treninge krticu?? Pa sta ce im krtica? Da kopa teren? Da ga upropasti i da napravi krticnjake? Stvarno detinjasto.Neka se ugledaju na Orlice koji na Novi Zeland nisu poneli ni jednog ljubimca.Ne idu zajedno zabava i treninzi.Tu nema uspeha.