"Orlovi", hoćemo srce na teren! (20:30)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije igra svoju poslednju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini večeras u Češkoj.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Bilo je dosta lepih reči na konferencijama za novinare pred duelČeške i Srbije, svi u redovima domaćina poštuju našu ekipu, apojedinci smatraju da je nepravda protiv Albanije razlog zaštonismo sada jedni od učesnika EP u Francuskoj.

Česi su tamo, sasvim zasluženo, a naša reprezentacija večeras od20:30 ima priliku da pokaže da kvalitetom ne zaslužuje poziciju ukojoj je danas.

Srbija će prema rečima selektora Ćurčića krenuti u najjačem sastavuod samog starta, neće biti kalkulisanja, želimo pobedu i pokušaćemoda do nje dođemo na svaki mogući način jer bi ona mogla da značiznatno lakši ulazak u naredne kvalifikacije za SP u Rusiji 2018.godine.

Ipak, u drugom poluvremenu se očekuje da Radovan Ćurčić pružipriliku i fudbalerima koji nisu do sada dobijali veliku šansu ureprezentaciji, među kojima je svakako i po mnogima najbolji igračdomaćeg šampionata do sada, Aleksandar Katai.

Branislav Ivanović je oporavljen, trebalo bi da predvodi "Orlove"večeras na "Vitkovice areni".

Ovo je sastav naše reprezentacije koji se očekuje večeras:

Stojković - Tomović, Ivanović, Tošić, Kolarov - Milivojević, Matić - Tošić, Ljajić, Tadić - Mitrović.

Pobeda je nerealna, ali ne i nedostižna. Sve što hoćemo je - srce na teren!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
12:28

Dmitrovic- Ivanovic (k), Spajic, Tomovic (D. Tosic), Mladenovic- Gudelj, Milivojevic- Z. Tosic, Ljajic, Kostic (Katai)- Skuletic. Stojkovic, D. Tosic (Tomovic), Petrovic, Matic, Katai (Kostic), Tadic, Mitrovic (Skuletic). Tu jedino Kolarov jos mozda moze da dodje u obzir, ona 3-ica 100% ne!

avatar
Dusan Petrovic
Friday, 13.11.2015
12:21

Samo ne Ivanovic,trula jabuka nase reprezentacije,duplo smo bolji bez njega!!!Kad to shvate oni ljudi kojima je to posao I reprezentacija ce biti jaca u svakom smislu

avatar
John Cena
Friday, 13.11.2015
12:17

S obzirom kakve igrace imamo u repki, i kako igraju po svojim klubovima svako bi ocekivao da smo se kvalifikovali ili bar otisli u baraz, a mi zamalo da budemo i poslednji u grupi

avatar
cholic
Friday, 13.11.2015
16:14

To sto se igraci biraju po imenu A ne po formi upravo je razlog ovakvog stanje

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
12:14

P.S. Dmitrovic, Mladenovic i Gudelj da pocnu, a i Matic mozda da odmori, odnosno da odigra samo jedno poluvreme, i to po mogucstvu bas drugo!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
12:13

Katastrofa! 1) Stojkovic na ovoj ne mora da brani, 2) Tomovic nikako, ali nikako ne ume da igra beka, a ni Ivanovic nije mnogo bolji na stoperu i jedino logicno resenje je da se njih dvojica zamene u svojim ulogama i ja stvarno ne razumem ko vise potencira ovako nesto jer cemo ostati u narednom periodu bez probojnosti po desnoj strani ako ovako nastave da ih stavljaju, 3) Zbog cega Spajic na klupi, a i Dusko Tosic (iskreno, za njega i ne smatram da je los igrac, ali, brate, nije ni za prvi tim Srbije:)), 4) Zbog cega Tadic od pocetka kad imamo Kostica, i Katai bi cak mogao da dobije sansu kad je vec pozvan (barem nekih pola sata, zasto da ne) ili cak i da pocne ovu utakmicu, 5) Ogromna sramota je poziv selektora za Kahrimana, Petkovica i Mitrovica, cime oni zasluzuju da budu tamo i da nas predstavljaju?!