''Orlovi'' - Došlo vreme i za prvi trening sa Advokatom

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.09.2014.
21:44
Izvor: Sportske.net

Novi selektor Srbije Dik Advokat danas je, posle okupljanja naših reprezentativaca u Staroj Pazovi, odradio i prvi trening sa svojim izabranicima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Da još jednom podsetimo, našu reprezentaciju 7. septembra na stadionu Partizana očekuje prijateljska utakmica sa Francuskom, koja će ujedno predstavljati i debi iskusnog Holanđanina na klupi ''Orlova''.

Danas su naši reprezentativci prvi put dobili priliku da se na treningu upoznaju sa zahtevima i načinom Advokatovog rada, a tako će biti i u narednih pet dana, sve do pomenutog duela sa ''Trikolorima''.

Današnji trening je trajao sat i po, radilo se raznovrsno i intenzivno. Fudbaleri su vežbali situacioni trening, kao i individualni rad sa loptom i šutom, a dešavanja na terenu su pomno pratili i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić, ali i generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Selektor reprezentacije Srbije je novinarima nedavno otkrio da sistem igre neće menjati, ali da će ekipu voditi na drugačiji način od svojih prethodnika. Kako će to izgledati, uverićemo se za nekoliko dana.

Dodajmo još i da su posle treninga naši reprezentativci ugostili decu i roditelje, koji su žrebom izvučeni u akciji kupovine paketa "Mi smo porodica". Deca i roditelji imali su prilike da se na terenu fotografišu i porazgovaraju sa svojim ljubimcima. Od naših najboljih fudbalera deca su dobila prigodne poklone - navijačke šalove, priveske, službeni program za meč sa Francuskom i frizbi sa znakom FSS.

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

stojkovic


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke