"Orlovi" debitovali na pesku ubedljivim porazom

Autor: Beta Beta
petak 24.06.2016.
20:41
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog kupa u Beogradu, pošto je danas sa 6:0 izgubila od Mađarske u četvrtfinalu.

beachsoccer.rs/Ivica Veselinov
beachsoccer.rs/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Srbija će se sutra u 18.00 igrati protiv Švajcarske u borbi za plasman od petog do osmog mesta.

Evropski kup u fudbalu na pesku počeo je danas na novom stadionu na makiškoj strani Ade Ciganlije, a takmičenje je svečano otvorio nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu Marko Pantelić, koji je pozdravio publiku i čestitao organizatorima na "veličanstvenom turniru".

"Pozvao bih publiku, navijače naše reprezentacije da u što većem broju isprate ovaj turnir", rekao je Pantelić na otvaranju i potom izveo početni udarac.

Otvaranju su, između ostalih prisustvovali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Saturday, 25.06.2016
09:19

Treba ponistiti prvi konkurs za odabir reprezentativaca i raspisati drugi. U ponovljenom konkursu jedan od uslova da bude da igraci moraju biti bolji makar od kolega iz Madjarske. :-) . Salim se malo,sta smo i ocekivali kad se reprezentacija birala preko konkursa.

avatar
Danijella
Saturday, 25.06.2016
05:25

Madjari su opasni fudbaleri na plazama :)