'Orlićima' (samo) Jojić stiže na ispomoć!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 11.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Odlučujuće mečeve baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo mlada reprezentacija Srbije igraće u gotovo neizmenjenom sastavu, naročito iz aspekta seniorskih reprezentativaca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Polemika se povela u javnosti oko odluke selektora A tima Dika Advokata da svoje momke ne ustupi Radovanu Ćurčiću u trenutku dok su se Orlići borili za mesto u baražu.

Pre svega, jasno je da su matija Nastasić, Lazar Marković i Filip Đuričić fdubaler koji bi itekako mogli da pomognu svojim vršnjacima, ali javnost sa druge strane donekle krivi i samog Ćurčića zbog krajnjeg raspleta.

Naime, upravo je selektor Orlića, dok je vršio dužnost selektora A reprezentacije među Orlove uvrstio pomenute igrače i tako sam sebi 'presudio' u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Bilo kako bilo, nadao se Ćurčić ustupku, nije ga dobio, a situacija će donekle biti bolja za mečeve baraža, obzirom da će po najavama Miloš Jojić biti prosleđen na ispomoć iz A tima.

Kako prenosi 'Sport', dogovor između selektora A tima i čelnika saveza postoji, te će se fudbaler Borusije Dortmund naći na spisku Orlića, dok će triling koji čine Marković, Nastasić i Đuričić ostati u seniorskom timu.

Podsećamo, baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo se igra 8. i 14. oktobra, a Orlići će svog rivala saznati sutra od 14 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke