'Orlići' žale za bodovima

Autor: Miloš Marković
nedelja 31.05.2015.
14:58
Izvor: Sportske.net

Razočarani su reprezentativci Srbije nakon poraza od selekcije Urugvaja.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srbija je prikazala hrabru partiju protiv selekcije Urugvaja, ali je ipak na startu Svetskog prvenstva za mlađe od 20 godina doživela poraz.

Razumljivo, mladim reprezentativcima je jako teško nakon poraza.

"Teško nam je, nije trebalo da izgubimo, ali Urugvaj je bio vrlo ozbiljan protivnik u svakom pogledu... Jako naporna utakmica, mi nismo uopšte imali sreće i to je to.", rekao je Rajković.

Vezista Saša Zdjelar, koji se stoički borio na sredini terena i dobio bezbroj duela sa Kastrom i Aramburijem, izneo je slično viđenje utakmice.

"Nema šta da se kaže posle ovakvog poraza. Nadigrali smo protivnika, ali fudbal je nepredvidiv. Moramo brzo da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo Maliju... I dalje je sve u našim rukama, jedan poraz ne mora ništa da znači.", odmereno je prokomentarisao Zdjelar.

Andriji Živkoviću, koji je bio konstantna opasnost za odbranu Urugvaja, poraz je možda i najteže pao.

"Sve ste videli, teško je kad se utakmica izgubi na ovakav način, ali moramo da naučimo da živimo sa tim. Sve je bilo na našoj strani, dominirali smo, stvarali šanse, igrali onako kako smo zamislili, ali lopta nije htela u mrežu. Verujem da će nam se vratiti u narednim utakmicama.", naglasio je Živković, a prenosi zvanični sajt FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 31.05.2015
15:42

sve ste videli?kako da vidim kad je utakmica bila u 6 ujutru

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
15:39

Budite kao Spanci 2010!