"Orlići" ubedljivi na debiju novog selektora

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.02.2017.
18:54
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije odigrala je u utorak prvi meč pod vođstvom novog selektora, bivšeg štopera Partizana Milana Obradovića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Novoizabrani selektor omladinske reprezentacije Srbije Milan Obradović debitovao je u utorak u ulozi kormilara "Orlića" na prijateljskom meču sa Bugarskom.

Omladinska reprezentacija Srbije bila je ubedljiva i slavila rezultatom 3:1 (3:0) u susretu sa vršnjacima iz komšijske Bugarske, a pitanje pobednika rešeno je već u prvom poluvremenu.

SRBIJA: M. Ilić, Radić, Bošnjak, Nišić (od 69. Čermelj), Terzić, Mašović, S.Ilić, Račić (od 69. V. Nikolić), Đ. Jovanović, Adžić (od 69. Petrov), Zlatanović (od 59. Romanić).

BUGARSKA: Petrov, Dimitrov, Genčev, Najdenov, Tilev (od 63. Slavkov), Jordanov, Rusev (od 54. Golovodov), Ivanov( od 63. Klementov), Grozev, Hristov (od 54. Dobrev), Čandarov (od 54. Mehmedali).

Golove za "Orliće" postigli su Đorđe Jovanović, Luka Adžić i Igor Zlatanović, a selektor je nakon meča izrazio zadovoljstvo viđenim na terenu.

"Zadovoljan sam pre svega odnosom i zalaganjem, disciplinom. Video sam želju da ono što smo tražili u kratkom periodu što bolje sprovedemo u delo" rekao je selektor Milan Obradović.

Bivši štoper Partizana čestitao je svojim izabranicima na trijumfu i kazao da će svi nedostaci koji su uočeni biti ispravljeni u narednom periodu.

"Bilo je nekih tehničkih grešaka u prvom delu igre koje su unele malu nesigurnost, atipično za nas. Imali smo i nekih malih nedostataka na kojima ćemo da radimo kako bi ih otklonili. Uglavnom, čestitao bih momcima na pobedi koja uvek znači na planu samopouzdanja" dodao je Obradović.

Omladinske selekcije Srbije i Bugarske ponovo će odmeriti snage u četvrtak od 11 časova, kada će priliku da igraju dobiti i oni igrači kojih danas nije bilo na terenu.

Posle testova sa Bugarima omladince očekuju dve provere i protiv selekcije Bosne i Hercegovine 7. i 9. marta u SC FS Srbije.

Turnir elitne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo igra se u Nemačkoj od 23. do 28. marta u blizini Frankfurta. Pored Srbije i domaćina, u našoj grupi su još Slovačka i Kipar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke