"Orlići" u problemu - Grujić i Veljković nisu došli na okupljanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.11.2016.
12:33
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić potencijalno se susreće sa ozbiljnim problemima uoči baraža za Evropsko prvenstvo pošto se na današnjem okupljanju nisu pojavila dvojica igrača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju u petak očekuje prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a već na okupljanju reprezentativaca selektor se suočio sa prvim problemima.

Prilikom objavljivanja spiska najavljeno je da će Tomislav Sivić moći da računa na najbolje igrače u ovoj uzrasnoj kategoriji ali se na današnjem okupljanju nisu pojavili Marko Grujić i Miloš Veljković.

Vezni fudbaler Liverpula za vikend nije bio u protokolu za duel sa Votfordom i razlog njegovog nedolaska na reprezentativno okupljanje leži u tome što će morati na dodatne preglede zbog problema sa ložom.

Nakon što lekari Liverpula utvrde stepen povrede biće poznato da li će Marko Grujić moći da nastupi u prvom susretu sa Norvežanima, dok izostanak Miloša Veljkovića za sada predstavlja enigmu.

Fudbaler nemačkog Verdera za vikend je proveo svih 90 minuta na terenu u susretu sa Šalkeom pa se očekuje da se naknadno priključi reprezentaciji i obrazloži razloge kašnjenja.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije prvu utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo igra 11. novembra od 18 časova na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
19:33

Slabiji u odbrani ali smo se pojačali u veznom redu.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 07.11.2016
15:43

Malo malo pa ovaj Grujic se povredjuje, od kako je otisao niti igra osim par pripremnih i par minuta pri kraju svake 5 - te utakmice a sve vise je povredjen, kako dune vetar on se povredi, ovaj sto pre iz Liverpula ili je zavrsio sa karijerom kao Lane, kao Markovic i mnogi koji visoko polete pa nisko padnu...

avatar
Toni Kroos
Monday, 07.11.2016
18:42

Grujic redovno igra za rezervni tim i ceka sansu u prvom timu. A ova povreda je ista ona stara samo nije u potpunosti zalecena..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
13:40
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
13:39