"Orlići" u pohodu na EP - Ovo je Đorovićev izbor (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.09.2017.
17:02
Izvor: Sportske.net

Utakmicom sa selekcijom Gibraltara mlada reprezentacija Srbije počinje novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Jagodina će danas biti domaćin mladoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije koja iz grada na Belici započinje pohod ka Evropskom prvenstvu.

Radi se o igračima rođenim posle 1. januara 1996. godine koji će u predstojećem kvalifikacionom ciklusu činiti jezgro mlade selekcije.

Uoči prvog meča sa Gibraltarom Fudbalski savez Srbije je za selektora imenovao Gorana Đorića kojem će ovo biti debi na klupi "Orlića".

Današnji protivnik našeg nacionalnog tima dolazi iz zemlje čiji je Fudbalski savez priznat od strane UEFA 24. maja 2013. godine.

Selektor od zbog povrede ne računa na desnog beka Milana Gajića, dok je Vanja Milinković-Savić ostavljen u Beogradu zbog kršenja discipline. U timu nema ni veziste Liverpula Marka Grujića koji nije ni na klupi za rezerve.

Za duel sa selekcijom Gibraltara koja je već odigrala dve utakmice u Grupi 7 i pretrpela dva poraza selektor Đorović izabrao je seledeću jedanaestoricu.

Srbija: Radunović - Stevanović, Jovanović, Milenković, Bogosavac - Lukić, Mesarović - Radonjić, Pantić, Živković (C) - Jović;

Gibraltar: Banda - Krisp, Sera, Anesli, Kombs - Belentin, Vinet, Torila, Klinton - Pizaro, Ernandes;


Meč na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom počinje u 18 časova a uloga glavnog arbitra poverena je Velšaninu Ajvanu Grifitu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke