"Orlići" su mu ispunili želju u 77. godini!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net

Titula prvaka sveta koju su "Orlići" u subotu ujutru osvojili na Novom Zelandu usrećila je Srbe na svim meridijanima ali komentar koji stiže iz Republike Srpske prosto tera suze na oči.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Tokom svih nedaća koje su decenijama i vekovima pogađale srpski narod uspesi naših sportista terali su nas da ostanemo nasmejani i čuvali nadu u bolje sutra.

Fudbalskim uspesima naših reprezentativnih selekcija odavno se nismo radovali pa ne treba da čudi što je nakon današnjeg uspeha na Novom Zelandu usledila euforija.

Nakon što su izabranici Veljka Paunovića osvojili titulu prvaka sveta usledilo je veliko slavlje Srba u svim delovima sveta a posebno u bratskoj Republici Srpskoj u kojoj su i rođeni pojedini reprezentativci.

Kamere Radio-televizije Republike Srpske zabeležile su slavlje na ulicama Banja Luke, grada u kojem je rođen defanzivac Srđan Babić.

Kada pogledate reakcije porodice našeg reprezentativca sigurni smo da ćete osetiti jezu a šta tek reći za komentar starijeg Banjalučanina koji je priznao da je sedam decenika čekao i nadao se uspehu fudbalske reprezentacije Srbije.

Pogledajte deku kojem su "Orlići" u subotu ispunili davnašnju želju. Reči ovog starine teraju suze na oči!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke